të ndryshme

Njoftime

  Detektiv Private

  Detektiv Private

  Controlla con il venditore

  - Detective Kosovo, janë Hetues të punësuar, profesionistë të specializuar, në mbikëqyrjen dhe metodat e hetim...

  Tiranë, Tiranë

  Shiten pajisje per market

  Shiten pajisje per market

  111.00 Euro €

  Shiten paisje per market.Shiten paisje komplet ose vec e vec.1Tavoline banak marketi,1frigorifer mural 2frigor...

  Tiranë, Tiranë

  Shes Koshere Bletesh

  Shes Koshere Bletesh

  15000.00 Lek

  Shes 50 koshere Bletesh, me cmime teper te arsyeshem. – 50 koshere (arka) jane me nga 1 kat, me nje cmim prej ...

  Tiranë, Tiranë

  Shitet toke ne Lagunen Kune-Vain

  Shitet toke ne Lagunen Kune-Vain

  60.00 Euro €

  Shitet toke ne Lagunen Kune-Vain. Toka ne perendim laget nga deti, ne lindje ka keneten. Toka ke nje siperfaqe...

  Lezhë, Lezhë

  Ore Fossil Townsman

  Ore Fossil Townsman

  200.00 Euro €

  Ore Fossil Townsman automatike, me akrepa flori i kuq, ne kuti...etj

  Vlorë, Vlorë

 • 1