Bejme Piktura Me Porosi

Pershendetje ne jemi Studio Gold.Ne sherbejme pune te ndryshme ne keto fusha : Peisazhe , Natyre e qete dhe Abstrakte duke u thelluar ne stile dhe dege te ndryshme .Punimet tona nisin nga 5 mij lek te reja (20,30cm x 20,30,40,50cm) dhe duke u rritur ne cmim me zmadhimin e permasave. Kujdesemi per ju...

5000.00 Lek

  Tiranë, Tiranë, Shqiperi  

  Mobilje e orendi  

  26/02/2018   

Pershendetje ne jemi Studio Gold.Ne sherbejme pune te ndryshme ne keto fusha : Peisazhe , Natyre e qete dhe Abstrakte duke u thelluar ne stile dhe dege te ndryshme .Punimet tona nisin nga 5 mij lek te reja (20,30cm x 20,30,40,50cm) dhe duke u rritur ne cmim me zmadhimin e permasave. Kujdesemi per ju qe te ngeleni te kenaqur .Ju faleminderit per mirekuptimin shijojeni pamjen .
Zbukuroni Ambientet tuaja me veprat tona
www.studiogold.ml

Tipi i njoftimit: Ofroj