Recepsioniste

Ne po kerkojme Recepsioniste per llogari te nje klientit, kompani sherbimesh ne Tirane. Kriteret baze jane: -Te njoh mire gjuhen Italiane dhe Angleze - Te njoh mire perdorimin e paketes MC Office - Te kete nivel shume te mire komunikimi Ofrohet: - Orar pune Full - Time - Ambjente te kendshme pune - ...

Controlla con il venditore

  Tiranë, Tiranë, Shqiperi  

  Oferta pune  

  14/09/2017   

Ne po kerkojme Recepsioniste per llogari te nje klientit, kompani sherbimesh ne Tirane.

Kriteret baze jane:
-Te njoh mire gjuhen Italiane dhe Angleze
- Te njoh mire perdorimin e paketes MC Office
- Te kete nivel shume te mire komunikimi

Ofrohet:
- Orar pune Full - Time
- Ambjente te kendshme pune
- Fundjava pushim

Personat e interesuar mund te dergojne CV-ne e tyre me foto ne adresen elektronike de.orientedsearch@gmail.com