Ofrohet punesim ne gjuhen italiane per fushatat TELECOM dhe VODAFONE ne gjuhen italiane

Icon Albania ofron punesim ne gjuhen italiane per fushatat e ndryshme si TELECOM ose VODAFONE ne rolin e Operatorit Telefonik. Kerkojme persona me/ pa eksperience, te komunikueshem, te afte per te punuar ne grup,pozitive dhe ambicioz, por me shume rendesi te kene njohuri te gjuhes italiane. Personat...

300.00 Lek

  Tiranë, Tiranë, Shqiperi  

  Oferta pune  

  18/06/2018   

Icon Albania ofron punesim ne gjuhen italiane per fushatat e ndryshme si TELECOM ose VODAFONE ne rolin e Operatorit Telefonik.

Kerkojme persona me/ pa eksperience, te komunikueshem, te afte per te punuar ne grup,pozitive dhe ambicioz, por me shume rendesi te kene njohuri te gjuhes italiane.
Personat e perzgjedhur qe do te kalojne fazen e trajnimit me sukses, do te kene mundesine te punesohen.
Ju ofrojme mundesine per te qene pjese e nje grupi profesionistesh,dinamik, mikprites.
Garantojme paga shume te kenaqeshme per nje punesim part time.
Trajnime te vazhdueshme, dhe rritje profesionale.
Ju lutemi te shprehni interesimin tuaj ne keto kontakte:
Adresa: Rr.Myslym Shyri, mbas karburant Alpet
CV e-mail: hr@iconalbania.com
Cel:0682063233
iCON Albania, la porta delle tue opportunita'!