Marketing Part Time

Ofrojme pune part time ne fushen e Marketingut Nese kerkoni nje pune te cilen mund ta beni dhe Full Time dhe krahas nje pune tjeter qe beni duke menaxhuar kohen , kjo eshte zgjidhja e duhur Puna mund te behet dhe nga shtepia Kriteret e vetma - Mbi 22 vjec - Te kete deshire te punoj Per me shum detaj...

600.00 Euro €

  Tiranë, Tiranë, Shqiperi  

  Oferta pune  

  01/02/2018   

Ofrojme pune part time ne fushen e Marketingut
Nese kerkoni nje pune te cilen mund ta beni dhe Full Time dhe krahas nje pune tjeter qe beni duke menaxhuar kohen , kjo eshte zgjidhja e duhur
Puna mund te behet dhe nga shtepia
Kriteret e vetma

- Mbi 22 vjec
- Te kete deshire te punoj

Per me shum detaje ne kontaktoni ne telefon 0676372139 nga ora 7:00 deri 22:00