KERKOHET PERGJEGJES RROBAQEPESIE

Pespa Alumin Shpk, shoqëri Leader në prodhimin e sistemeve dhe produkteve të aluminit kerkon te punesoje pergjegjes per repartin e rrobaqepesise industriale. Kriteret e kerkuara: 1. Kandidati te kete njohuri ne fushen e qepjes se dyshekeve dhe kolltuqeve. 2. Preferohet me vendbanim ne Durres 3. Ekpe...

E lire

  Durrës, Durrës, Shqiperi  

  Oferta pune  

  16/01/2018   

Pespa Alumin Shpk, shoqëri Leader në prodhimin e sistemeve dhe produkteve të aluminit kerkon te punesoje pergjegjes per repartin e rrobaqepesise industriale.
Kriteret e kerkuara:
1. Kandidati te kete njohuri ne fushen e qepjes se dyshekeve dhe kolltuqeve.
2. Preferohet me vendbanim ne Durres
3. Ekperienca e punes se meparshme perben avantazh
Të interesuarit të na kontaktojnë në:
E-mail: cv@pespagroup.com
Cel. : 0689080363