Hotel Skyspring duke kërkuar shtabet e reja

Menaxhmenti i Skyspring Hotel është duke kërkuar shërbimet e stafit të ri në hotelin tonë jashtë vendit, aplikantët duhet të kenë përvojën e kaluar në mikpritjen e hotelit dhe gjithashtu një pasaportë të vlefshme dhe të gatshëm për të udhëtuar menjëherë. aplikantët duhet të aplikojnë drejtpërsëdrejt...

4800.00 Euro €

  Durrës, Durrës, Shqiperi  

  Oferta pune  

  24/01/2018   

Menaxhmenti i Skyspring Hotel është duke kërkuar shërbimet e stafit të ri në hotelin tonë jashtë vendit, aplikantët duhet të kenë përvojën e kaluar në mikpritjen e hotelit dhe gjithashtu një pasaportë të vlefshme dhe të gatshëm për të udhëtuar menjëherë.

aplikantët duhet të aplikojnë drejtpërsëdrejti përmes faqes tonë të punësimit në http://skyspringhotel.com/employment/ përkrah rinisë për rishikim.

Paç fat