Oferta pune

Njoftime

  KERKOHET DIZENJUES PRODUKTESH

  KERKOHET DIZENJUES PRODUKTESH

  Controlla con il venditore

  Pespa Alumin Shpk, shoqëri Leader në prodhimin e sistemeve dhe produkteve të aluminit ofron vendin vakant per ...

  Durrës, Durrës

  Grafic designer

  Grafic designer

  Controlla con il venditore

  Wow Digital Company per zgjerimin e stafit kerkon te punesoj Grafic designer. Kanditatet ideal kane njohuri mb...

  Tiranë, Tiranë

  Asistente administrative

  Asistente administrative

  Controlla con il venditore

  Wow Digital Company per zgjerimin e stafit kerkon te punesoje asistente administrative. Kerkohet njohuri shume...

  Tiranë, Tiranë

  It Specialist

  It Specialist

  Controlla con il venditore

  WoW Digital Company kerkon te punesoje: It Specialist me njohje shume te mira ne produktet dhe sherbimet Apple...

  Tiranë, Tiranë

  Kerkohet Sales Executive

  Kerkohet Sales Executive

  Controlla con il venditore

  SalesExecutive do të integrohen në skuadrën SALES të Wow Digital Company. Do të promovojnë, shesin dhe komunik...

  Tiranë, Tiranë

  Hr Specialist/recruiter

  Hr Specialist/recruiter

  Controlla con il venditore

  Wow Digital Company per zgjerimin e stafit kerkon te punesoje recruiter. Kandidati ideal ka mbi 3 vjet eksperi...

  Tiranë, Tiranë

  kerkohet Perkthyes

  kerkohet Perkthyes

  Controlla con il venditore

  Pespa Alumin Shpk, shoqëri Leader në prodhimin e sistemeve dhe produkteve të aluminit njofton per pozicion vak...

  Durrës, Durrës

  KERKOHET WEB DEVELOPER

  KERKOHET WEB DEVELOPER

  Controlla con il venditore

  Pespa Alumin Shpk, shoqëri Leader në prodhimin e sistemeve dhe produkteve të aluminit ve ne dispozicion pozici...

  Durrës, Durrës

  KERKOHET MENAXHER IMOBILIARE

  KERKOHET MENAXHER IMOBILIARE

  Controlla con il venditore

  Pespa Alumin Shpk, shoqëri Leader në prodhimin e sistemeve dhe produkteve të aluminit ve ne dispozicion vendin...

  Durrës, Durrës

  KERKOHET

  KERKOHET

  Controlla con il venditore

  Pespa Alumin Shpk, shoqëri Leader në prodhimin e sistemeve dhe produkteve të aluminit ve ne dispozicion pozici...

  Durrës, Durrës

  KERKOHET MENAXHER IMOBILIARE

  KERKOHET MENAXHER IMOBILIARE

  Controlla con il venditore

  Pespa Alumin Shpk, shoqëri Leader në prodhimin e sistemeve dhe produkteve të aluminit ve ne dispozicion vendin...

  Durrës, Durrës

  Parr shpk cerca operatori telefonici per un'attivività di Recupero Crediti

  Parr shpk cerca operatori telefonici per un'attivività di Recupero Crediti

  Controlla con il venditore

  PARR SHPK, società di outsourcing che offre servizi di Credit Management e Customer Operation Management ad az...

  Tiranë, Tiranë

  PARR shpk seleziona urgentemente un ADDETTO ALLA CONTABILITÀ AZIENDALE.

  PARR shpk seleziona urgentemente un ADDETTO ALLA CONTABILITÀ AZIENDALE.

  Controlla con il venditore

  PARR shpk seleziona urgentemente un ADDETTO ALLA CONTABILITÀ AZIENDALE. A diretto riporto del Responsabile Amm...

  Tiranë, Tiranë

  Personal per krijime artikuj ne faqe web

  Personal per krijime artikuj ne faqe web

  Controlla con il venditore

  Sooster.it: Kompania jonë italiane kërkon një staf në Shqipëri me një gramatikë të përsosur italiane për të kr...

  Shkodër, Shkodër

  Personale creazioni articoli web

  Personale creazioni articoli web

  Controlla con il venditore

  Sooster.it: La nostra azienda italiana cerca personale in Albania con una perfetta grammatica italiana per la ...

  Gramsh, Elbasan

  KERKOHET WEB DEVELOPER

  KERKOHET WEB DEVELOPER

  Controlla con il venditore

  Pespa Alumin Shpk, shoqëri Leader në prodhimin e sistemeve dhe produkteve të aluminit ve ne dispozicion pozici...

  Durrës, Durrës

  Kerkohet Sales Executive

  Kerkohet Sales Executive

  Controlla con il venditore

  KËRKOJMË SALES EXECUTIVE Pozicioni SalesExecutive do të integrohen në skuadrën SALES të Wow Digital Company. D...

  Tiranë, Tiranë

  Shoferi i besueshëm, dado dhe babysitter nevojiten urgjentisht

  Shoferi i besueshëm, dado dhe babysitter nevojiten urgjentisht

  400.00 Euro €

  Ne jemi një familje e mrekullueshme e bukur që kërkon shërbëtorët e shtëpisë në pozitat e mëposhtme në shtëpin...

  Durrës, Durrës

  KERKOHET AGJENT FOREX APPERTURA

  KERKOHET AGJENT FOREX APPERTURA

  Controlla con il venditore

  Ke aftësi të shkëlqyera komunikimi dhe në shitjen përmes telefonatave? Je ambicioz dhe i orientuar në përmbush...

  Tiranë, Tiranë

  English Speaking CamGirl internet Model

  English Speaking CamGirl internet Model

  5.00 Euro €

  kerkoime vajza te moshave te ndryshme per internet model , nqs kuptoni anglisht dhe keni internet accsess po a...

  Tiranë, Tiranë

  specialiste byreku

  specialiste byreku

  Controlla con il venditore

  Kerkoj nje specialiste byreku me eksperience pune.Paga e kenaqshme.Te interesuarat te kontaktojne ne nr e tele...

  Tiranë, Tiranë

  Menaxher Shitje

  Menaxher Shitje

  Controlla con il venditore

  Kerkojme menaxher shitje per ne zyre & terren. Te jete me arsim te larte. Te kete te pakten 3 vjet eksperi...

  Tiranë, Tiranë

  Call Center

  Call Center

  E lire

  Cerchiamo operatori part-time o full-time per ampliare l’organico. Anche come secondo lavoro. Offriamo una ott...

  Tiranë, Tiranë

  Huadhënës i Huasë Emergjent këtu (Apliko)

  Huadhënës i Huasë Emergjent këtu (Apliko)

  10.00 Lek

  A keni nevojë për një hua? Apo keni nevojë për para urgjente për të zgjidhur problemet tuaja financiare? Mos s...

  Tiranë, Tiranë

  STIAMO CERCANDO PROPRIO TE !!! Cercasi URGENTEMENTE Agenti con esperienza per APERTURA E RETENTION

  STIAMO CERCANDO PROPRIO TE !!! Cercasi URGENTEMENTE Agenti con esperienza per APERTURA E RETENTION

  50000.00 Lek

  Siamo alla ricerca di agenti con esperienza per APERTURA E RETENTION. Opportunita’ per ognuno di avere success...

  Tiranë, Tiranë