Kandidatë në kërkim pune

Njoftime

  Oferta kredi e financimi garantuar 100%

  Oferta kredi e financimi garantuar 100%

  60000000.00 Euro €

  Oferta kredi e financimi garantuar 100% pa asnjë problem nga 01 në 300 muaj të 2,000 euro në 60,000,000 euro m...

  Fushë Kosovë, Prishtinë

  Kekrohen agjente Forex, Italisht.

  Kekrohen agjente Forex, Italisht.

  50.00 Lek

  Aftësitë e kërkuara: a. Aftësi të mira komunikimi në gjuhën Italiane, b. Vetëmotivim i lartë për sukses dhe pa...

  Tiranë, Tiranë

 • 1