Kapanon/magazinë me qira

Sun Real Estate ofron për qira një kapanon/magazinë që pozicionohet buzë rrugës kryesore, një ndërtim cilësor i rikonstruktuar pjesërisht vitet e fundit. Prona ndodhet në rrugën “Inxhinier Gjovalin Gjadri”, ngjitur me Meat Master. ✅Ka një sipërfaqe toke 2206 m² dhe sipërfaqe ndërtimi prej 1109m² të ...

3000.00 Euro €

  Shkodër, Shkodër, Shqiperi  

  Zyra e biznese  

  12/10/2017   

Sun Real Estate ofron për qira një kapanon/magazinë që pozicionohet buzë rrugës kryesore, një ndërtim cilësor i rikonstruktuar pjesërisht vitet e fundit. Prona ndodhet në rrugën “Inxhinier Gjovalin Gjadri”, ngjitur me Meat Master.
✅Ka një sipërfaqe toke 2206 m² dhe sipërfaqe ndërtimi prej 1109m² të ndarë në një ndërtesë dy-katëshe prej 891 m², një ndërtesë tre-kateshe 190m², një shtesë një-kateshe prej 28m² dhe 1097 m² oborr.
✔Cilësi të pronës:
- Ndërtesa dy-katëshe ka një sipërfaqe totale prej 1782m² për të dyja katet, është e përbërë nga një magazinë për çdo kat që e bën të përshtatshme për çdo lloj përdorimi. Gjithashtu ka një ashensor për ngritjen e objekteve të rënda.
- Ndërtesa tre-kateshe ka një sipërfaqe totale prej 570m² për të tre katet, është e banueshme dhe ndahet në 11 dhoma të kompletuara me të gjitha kushtet (kondicioner dhe banjo në çdo dhomë), kuzhinë dhe dhomë ngrënieje. - Gjithashtu godina gëzon dhe një oborr të bollshëm prej 1097m² që është i shfrytëzueshëm për parkimin e makinave, kamionave etj.
- Prona është e pajisur me certifikatë të rregullt pronësie.

Publiko si: agjensi

Tipi i njoftimit: Ofroj

Tipi i kontrates: Qera