Kapanon + tokë + zyra me qira tek Ura e mesit

Sun Real Estate ofron me qira një kapanon + tokë + zyra me sipërfaqe 900 m² dhe me adresë: 1 km pa mbërritur tek ''Ura e Mesit". ✅Kapanoni përbëhet nga: - Kati I: ambienti nuk ka ndarje me mure por ka disa kolona. - Kati II: ambienti nuk ka ndarje. - Kati III: ka 3 zyra. - Tokë përpara kapanonit me ...

900.00 Euro €

  Shkodër, Shkodër, Shqiperi  

  Zyra e biznese  

  10/02/2018   

Sun Real Estate ofron me qira një kapanon + tokë + zyra me sipërfaqe 900 m² dhe me adresë: 1 km pa mbërritur tek ''Ura e Mesit".

✅Kapanoni përbëhet nga:
- Kati I: ambienti nuk ka ndarje me mure por ka disa kolona.
- Kati II: ambienti nuk ka ndarje.
- Kati III: ka 3 zyra.
- Tokë përpara kapanonit me sipërfaqe 500 m².
- Tokë prapa kapanonit me sipërfaqe 2000 m².

✔Cilësitë e ambientit:
- Kapanoni ndodhet vetëm 7 km larg qendrës së qytetit.
- Ofron lehtësi për hyrjen dhe daljen e trailerave.
- Krijon mundësi për ndarje të hapësirës së kapanonit si në katin e parë, edhe në katin e dytë, sipas llojit të biznesit që do të zhvillohet.
- Zyrat janë të shtruara me pllaka dhe dritaret janë të pajisura me grila të jashtme.
- Kapanoni është ndërtuar vitet e fundit.
SHËNIM: KAPANONI MUND TË LËSHOHET ME QIRA EDHE I NDARË.

Publiko si: agjensi

Tipi i njoftimit: Ofroj

Tipi i kontrates: Shitje