Dyqan për shitje në Parrucë 896 €/m²

Sun Real Estate ofron për shitje një dyqan me një sipërfaqe prej 87m² dhe vendndodhje në Parrucë (te banjoja e vogël, pas ndërtesës së Abcom-it). Cilësi të këtij dyqani: - Ndodhet në një zonë shumë të zhvilluar tregtare, me lëvizje të lartë. - Ndodhet buzë rrugës kryesore dhe ka vizibilitet nga të d...

78000.00 Euro €

  Shkodër, Shkodër, Shqiperi  

  Zyra e biznese  

  05/10/2017   

Sun Real Estate ofron për shitje një dyqan me një sipërfaqe prej 87m² dhe vendndodhje në Parrucë (te banjoja e vogël, pas ndërtesës së Abcom-it).
Cilësi të këtij dyqani:
- Ndodhet në një zonë shumë të zhvilluar tregtare, me lëvizje të lartë. - Ndodhet buzë rrugës kryesore dhe ka vizibilitet nga të dy krahët e rrugës.
- Ofron mundësi zhvillimi për disa lloje biznesesh si: farmaci, butik, ushqimore etj. - Ndahet në dy dhoma që lidhen me njëra-tjetrën.
- Mundësi reklamimi pasi ka vetrate xhami.
- Është i pajisur me banjo.
- Gëzon dy taraba dhe mundëson dy hyrje të ndara.

Publiko si: agjensi

Tipi i njoftimit: Ofroj

Tipi i kontrates: Shitje