Dyqan me qira 39 m²

Sun Real Estate ofron me qira një dyqan me një sipërfaqe 39m² dhe me adresë: rruga "Dugajtë e Reja", përballë Universitetit. ✅Përbërja e dyqanit: - Ambienti i punës. - 1 (një) banjo. ✔Cilësitë e dyqanit. - Është i shtruar me pllaka. - Dritaret i ka dopio xham. - Dyqani ka një kondicioner. - Dyqani ë...

200.00 Euro €

  Shkodër, Shkodër, Shqiperi  

  Zyra e biznese  

  14/10/2017   

Sun Real Estate ofron me qira një dyqan me një sipërfaqe 39m² dhe me adresë: rruga "Dugajtë e Reja", përballë Universitetit.
✅Përbërja e dyqanit:
- Ambienti i punës.
- 1 (një) banjo.
✔Cilësitë e dyqanit.
- Është i shtruar me pllaka.
- Dritaret i ka dopio xham.
- Dyqani ka një kondicioner.
- Dyqani është i rinovuar.
- Tavani është i punuar me model, kartongjes.

Publiko si: agjensi

Tipi i njoftimit: Ofroj

Tipi i kontrates: Qera