DYQAN ME QIRA 25 m²

Sun Real Estate ofron me qira një dyqan në katin e parë të një pallati me adresë: Rruga "Besnik Sykja" te Ura Dervishbeg, dhe gëzon një sipërfaqe prej 25 m². ✅ Dyqani ndodhet buzë trotuari, në krah të rrugës kryesore dhe ka dalje në Parrucë si dhe në Perash. ✅Ndodhet në një zonë mjaft të zhvilluar, ...

25000.00 Lek

  Shkodër, Shkodër, Shqiperi  

  Zyra e biznese  

  07/10/2017   

Sun Real Estate ofron me qira një dyqan në katin e parë të një pallati me adresë: Rruga "Besnik Sykja" te Ura Dervishbeg, dhe gëzon një sipërfaqe prej 25 m².
✅ Dyqani ndodhet buzë trotuari, në krah të rrugës kryesore dhe ka dalje në Parrucë si dhe në Perash.
✅Ndodhet në një zonë mjaft të zhvilluar, me biznese nga më të ndryshme dhe me frekuentim të lartë nga qytetarët.
✅ Ka një vetratë të madhe xhami për një reklamim sa më të mirë, përbëhet nga një banjo.
✅ Dyqani është rikonstruktuar kohët e fundit dhe është në gjendje mjaft të mirë.
✅ Është i përshtatshëm për disa lloje aktivitetesh si: farmaci, parukeri, pastiçeri etj.

Publiko si: agjensi

Tipi i njoftimit: Ofroj

Tipi i kontrates: Qera