Ambient biznesi/shërbimi me qira

Sun Real Estate ofron me qira një ambient biznesi/shërbimi në rrugën "Nuri Bushati" (Te Dollari). ✅ Ka sipërfaqe të përgjithshme prej 200 m². Ambienti ndodhet në katin e II të ndërtesës me pamje nga rruga kryesore duke e bërë të përshtatshme për aktivitete të ndryshme si zyra, dyqane, klinikë etj. E...

50000.00 Lek

  Shkodër, Shkodër, Shqiperi  

  Zyra e biznese  

  30/09/2017   

Sun Real Estate ofron me qira një ambient biznesi/shërbimi në rrugën "Nuri Bushati" (Te Dollari).
✅ Ka sipërfaqe të përgjithshme prej 200 m². Ambienti ndodhet në katin e II të ndërtesës me pamje nga rruga kryesore duke e bërë të përshtatshme për aktivitete të ndryshme si zyra, dyqane, klinikë etj. E gjithë sipërfaqja që ofron ambienti është pa ndarje me mure dhe ka formë të rregullt drejtkëndore, gjë që e favorizon për përdorime të ndryshme. Është i shtruar me pllakë dhe ka banjo.
✅Cilësi të tjera të ambientit janë:
- është i pajisur me vetratë xhami, qe mundëson një reklamim të mirë
- dritare duralumini

Publiko si: agjensi

Tipi i njoftimit: Ofroj

Tipi i kontrates: Qera