Toka e ferma

Njoftime

  Tokë-arë për shitje në Melgushë

  Tokë-arë për shitje në Melgushë

  4500000.00 Lek

  Sun Real Estate ofron për shitje një tokë-arë me sipërfaqe 9 dynym. Prona ndodhet në Melgushë. Toka gëzon doku...

  Shkodër, Shkodër

  Tokë në shitje në Dobraç

  Tokë në shitje në Dobraç

  8000000.00 Lek

  Sun Real Estate ofron për shitje një tokë në Dobraç, pranë kompleksit “Zmijani”. Toka ka një sipërfaqe prej 8 ...

  Shkodër, Shkodër

  Truall në shitje në Tepe

  Truall në shitje në Tepe

  15000000.00 Lek

  Sun Real Estate ofron për shitje një tokë me një sipërfaqe prej 1000 m² të ndodhur në Tepe dhe me dalje në rru...

  Shkodër, Shkodër

  Tokë për shitje në Tepe

  Tokë për shitje në Tepe

  16040000.00 Lek

  Sun Real Estate ofron për shitje një tokë të ndodhur në Tepe. Toka ka një sipërfaqe prej 802 m² dhe ndodhet bu...

  Shkodër, Shkodër

  Truall në shitje te Gurazezët

  Truall në shitje te Gurazezët

  55000.00 Euro €

  Sun Real Estate ofron për shitje një truall me sipërfaqe 130 m² të ndodhur në një ndër lagjet më të vjetra të ...

  Shkodër, Shkodër

  Truall në shitje te Gurazezët

  Truall në shitje te Gurazezët

  57000.00 Euro €

  Sun Real Estate ofron për shitje një truall me sipërfaqe 208 m² te rruga e Gurazezëve. Në këtë truall përfshih...

  Shkodër, Shkodër

  Truall në shitje në Stom Golem

  Truall në shitje në Stom Golem

  200000.00 Euro €

  Sun Real Estate ofron për shitje një truall në Stom Golem, në krah të urës së Bardhajve. Toka ka sipërfaqe pre...

  Shkodër, Shkodër

  Tokë në shitje te Kolaudimi

  Tokë në shitje te Kolaudimi

  100000.00 Euro €

  Sun Real Estate ofron për shitje një tokë me sipërfaqe 750 m². Toka ndodhet afër kolaudimit të makinave, rruga...

  Shkodër, Shkodër

  Tokë në shitje në Kiras

  Tokë në shitje në Kiras

  6000000.00 Lek

  Sun Real Estate ofron për shitje një tokë me sipërfaqe 1120 m² në rrugën “1 Qershori”, Kiras. Toka gëzon dokum...

  Shkodër, Shkodër

  Tokë për shitje në Dobraç

  Tokë për shitje në Dobraç

  65000.00 Euro €

  Sun Real Estate ofron për shitje një tokë me sipërfaqe 5 dynym të ndodhur në Dobraç, buzë Bypass-it. Toka zotë...

  Shkodër, Shkodër

  Tokë në shitje pranë Shkollës së Ndërtimit

  Tokë në shitje pranë Shkollës së Ndërtimit

  7161000.00 Lek

  Sun Real Estate ofron për shitje një tokë me sipërfaqe totale prej 651 m² me adresë: bulevardi “Mehmet Pashë P...

  Shkodër, Shkodër

  Tokë në shitje te Rana e Hedhun 55 €/m²

  Tokë në shitje te Rana e Hedhun 55 €/m²

  129250.00 Euro €

  Sun Real Estate ofron për shitje një tokë në Shëngjin, vetëm 200 m larg Ranës së Hedhun. Trualli ka një sipërf...

  Lezhë, Lezhë

  Truall në shitje në Gjuhadol

  Truall në shitje në Gjuhadol

  120000.00 Euro €

  Sun Real Estate ofron për shitje një truall me sipërfaqe 480 m² në një ndër zonat më të njohura të Shkodrës, n...

  Shkodër, Shkodër

  Tokë për shitje në Velipojë

  Tokë për shitje në Velipojë

  21798.00 Euro €

  Sun Real Estate ofron për shitje një tokë/arë me një sipërfaqe 363.2 m² dhe me adresë: Velipojë, Baks-Rrjoll, ...

  Shkodër, Shkodër

  Tokë në shitje në Vermosh

  Tokë në shitje në Vermosh

  7500000.00 Lek

  Sun Real Estate ofron për shitje një tokë në Vermosh, afër doganës. Toka ndodhet në buzë të rrugës dhe ka sipë...

  Shkodër, Shkodër

  Toke per ndertim Dajt Qesarake Tirane

  Toke per ndertim Dajt Qesarake Tirane

  3000.00 Euro €

  Zona/Rruga : Qesarake Dajt Ne Qesarake Dajt mbrapa viles Bamir Topit disponojme toke me sip 17000 m2 ku eshte ...

  Tiranë, Tiranë

  Shitet ndertesa ne Berat!! OKAZION

  Shitet ndertesa ne Berat!! OKAZION

  2500000.00 Lek

  Shitet ndertesa me siperfaqje 1875 m2, nga ku 900 m2 eshte ndertesa 2 kateshe. e disponueshme per lokal, kazin...

  Berat, Berat

  Truall në shitje në Shirokë

  Truall në shitje në Shirokë

  350000.00 Euro €

  Sun Real Estate ofron për shitje një truall me një sipërfaqe prej 7000 m². Ndodhet midis 2 urave në krah të lu...

  Shkodër, Shkodër

  Shitet Trolli 25 Ari ne Kijeve, Magjistraja Prishtine – Peje

  Shitet Trolli 25 Ari ne Kijeve, Magjistraja Prishtine – Peje

  3000.00 Euro €

  Trolli ndodhet afer Magjistrales Prishtine - Peje aty ku fillon rruga Kijeve - Zahaq dhe ka dalje ne rrugen lo...

  Klinë, Pejë

  Truall + ndërtesë në shitje në Rus

  Truall + ndërtesë në shitje në Rus

  65000.00 Euro €

  Sun Real Estate ofron për shitje një truall + ndërtesë me sipërfaqe 243 m² me vendndodhje: rruga “Pogej”. ✔Kar...

  Shkodër, Shkodër

  Tokë në shitje te Ura e Kuçit

  Tokë në shitje te Ura e Kuçit

  25000.00 Euro €

  Sun Real Estate ofron për shitje një tokë me sipërfaqe 3 dynym dhe me adresë te rruga Hekurudhore, te Ura e Ku...

  Shkodër, Shkodër

  Tokë për shitje në Bushat

  Tokë për shitje në Bushat

  Controlla con il venditore

  Sun Real Estate ofron për shitje një tokë në Bushat me sipërfaqe 10 dynym. ✔Cilësitë e tokës: - Toka ndodhet b...

  Shkodër, Shkodër

  Tokë për shitje në Ndocej

  Tokë për shitje në Ndocej

  54000000.00 Lek

  Sun Real Estate ofron për shitje një tokë me sipërfaqe totale prej 2720 m² me adresë: lagjja “Ahmet Haxhija”, ...

  Shkodër, Shkodër

  Truall + shtëpi private në shitje

  Truall + shtëpi private në shitje

  88000.00 Euro €

  Sun Real Estate ofron për shitje një truall me sipërfaqe 312 m² të ndodhur në rrugën “Vladimir Jani”. Mbi këtë...

  Shkodër, Shkodër

  Truall për shitje në Dobraç

  Truall për shitje në Dobraç

  9000000.00 Lek

  Sun Real Estate ofron për shitje një tokë me vendndodhje në Dobraç, afër klinikës dentare “Sufaj”. Toka ka një...

  Shkodër, Shkodër