Shtëpi private me qira

Sun Real Estate ofron me qira një shtëpi private dy katëshe, me adresë: rruga e Gurazezëve. Prona ka një sipërfaqe totale prej 100 m² dhe përbëhet nga: - Sallon - Aneks - Dy dhoma gjumi - Banjo - Një shtrat dy katësh (marinar) ✅Shtëpia ka këto cilësi: - Ka oborr të bollshëm - Dyert janë prej druri -...

20000.00 Lek

  Shkodër, Shkodër, Shqiperi  

  Shtëpi e vila  

  10/10/2017   

Sun Real Estate ofron me qira një shtëpi private dy katëshe, me adresë: rruga e Gurazezëve. Prona ka një sipërfaqe totale prej 100 m² dhe përbëhet nga:
- Sallon
- Aneks
- Dy dhoma gjumi
- Banjo
- Një shtrat dy katësh (marinar)
✅Shtëpia ka këto cilësi:
- Ka oborr të bollshëm
- Dyert janë prej druri
- Dritaret kanë hekura të jashtme
- Furnizohet me ujë 24 orë sepse ka shpim (pus në oborr)

Publiko si: agjensi

Tipi i njoftimit: Ofroj

Tipi i kontrates: Qera