Shtëpi e vila

Njoftime

  Shtëpi 2+1 me qira te Gjykata

  Shtëpi 2+1 me qira te Gjykata

  25000.00 Lek

  Sun Real Estate ofron me qira një shtëpi me qira me sipërfaqe 120 m² te rruga e Gjykatës. ✅Shtëpia përbëhet ng...

  Shkodër, Shkodër

  Shtëpi private 2+1 në shitje pas Kishës së Madhe

  Shtëpi private 2+1 në shitje pas Kishës së Madhe

  220000.00 Euro €

  Sun Real Estate ofron për shitje një shtëpi private dy katëshe, me adresë pas Kishës së Madhe, rruga “Justin G...

  Shkodër, Shkodër

  Shtëpi private 2+1 në shitje tek ish-50 lekëshi

  Shtëpi private 2+1 në shitje tek ish-50 lekëshi

  15000000.00 Lek

  Sun Real Estate ofron për shitje një shtëpi private 2+1 me sipërfaqe 100 m² në lagjen “Fahri Ramadani”, rruga ...

  Shkodër, Shkodër

  Shënim i rëndësishëm dhe urgjent

  Shënim i rëndësishëm dhe urgjent

  Controlla con il venditore

  Shënim i rëndësishëm dhe urgjent

  Durrës, Durrës

  Shtëpi private + truall në shitje në Perash

  Shtëpi private + truall në shitje në Perash

  110000.00 Euro €

  Sun Real Estate ofron për shitje një shtëpi private me sipërfaqe 102 m² në një truall prej 375 m². Shtëpia ndo...

  Shkodër, Shkodër

  Shtëpi private 2+1 me qira

  Shtëpi private 2+1 me qira

  30000.00 Lek

  Sun Real Estate ofron me qira një shtëpi private me sipërfaqe 140 m². Shtëpia ndodhet në katin e dytë të banes...

  Shkodër, Shkodër

  Shtëpi private 2+1 me qira në Rrugë të Gjanë

  Shtëpi private 2+1 me qira në Rrugë të Gjanë

  30000.00 Lek

  Sun Real Estate ofron me qira një shtëpi private 2+1 të ndodhur në katin e dytë me sipërfaqe 55 m² dhe me vend...

  Shkodër, Shkodër

  Shtëpi private dy-katëshe me qira

  Shtëpi private dy-katëshe me qira

  600.00 Euro €

  Sun Real Estate ofron me qira një shtëpi private 2-katëshe me sipërfaqe 200 m². Shtëpia ndodhet në rrugën “Sar...

  Shkodër, Shkodër

  Okazion! Shtepi private e mobiluar!

  Okazion! Shtepi private e mobiluar!

  18000.00 Lek

  Okazion! Jepet me qera shtepi private 1+1 e mobiluar. Tek mbikalimi e ri i unazes se re.Prane pallatit me shig...

  Tiranë, Tiranë

  Shtëpi private 2+1 me qira

  Shtëpi private 2+1 me qira

  300.00 Euro €

  Sun Real Estate ofron me qira një shtëpi private 2+1 me vendndodhje në rrugën “Pashko Gjeçi”, lagjja “3 heronj...

  Shkodër, Shkodër

  Vilë 2-katëshe në shitje në Shirokë

  Vilë 2-katëshe në shitje në Shirokë

  125000.00 Euro €

  Sun Real Estate ofron për shitje një vilë 2-katëshe 2+1 me vendndodhje në Shirokë afër restorant “Univers” dhe...

  Shkodër, Shkodër

  Shtëpi private njëkatëshe në shitje

  Shtëpi private njëkatëshe në shitje

  Controlla con il venditore

  Sun Real Estate ofron për shitje një shtëpi private njëkatëshe 2+1 me sipërfaqe ndërtimi 70 m² dhe me adresë; ...

  Shkodër, Shkodër

  Shtëpi private 2+1 me qira në rrugën

  Shtëpi private 2+1 me qira në rrugën "Hysej"

  25000.00 Lek

  Sun Real Estate ofron me qira një shtëpi private 2+1 me sipërfaqe 100 m², e pozicionuar në katin e dytë të ndë...

  Shkodër, Shkodër

  Hyrje 2+1 në shitje te ura Dervishbeg

  Hyrje 2+1 në shitje te ura Dervishbeg

  70000.00 Euro €

  Sun Real Estate ofron për shitje një hyrje 2+1 në katin e parë të një shtëpie private me adresë tek Ura Dervis...

  Shkodër, Shkodër

  Shtëpi private në shitje në Tiranë

  Shtëpi private në shitje në Tiranë

  500000.00 Euro €

  Sun Real Estate ofron për shitje një shtëpi private tre katëshe me adresë: rruga “Todi Shkurti, nr. 18”, në Ti...

  Tiranë, Tiranë

  Vilë 3-katëshe në shitje te shkolla austriake

  Vilë 3-katëshe në shitje te shkolla austriake

  200000.00 Euro €

  Sun Real Estate ofron për shitje një vilë 3-katëshe me një sipërfaqe toke 315 m² dhe sipërfaqe ndërtimi + gara...

  Shkodër, Shkodër

  Shtëpi private + truall në shitje në Shirokë

  Shtëpi private + truall në shitje në Shirokë

  250000.00 Euro €

  Sun Real Estate ofron për shitje një shtëpi private + truall me një sipërfaqe 1243 m², me vendndodhje në Shiro...

  Shkodër, Shkodër

  Shtëpi private 1+1 me qira

  Shtëpi private 1+1 me qira

  150.00 Euro €

  Sun Real Estate ofron me qira një shtëpi private 1+1 me sipërfaqe 60 m² dhe me adresë: lagjja "3 heronjtë" rru...

  Shkodër, Shkodër

  Shtëpi private në shitje në Bogë

  Shtëpi private në shitje në Bogë

  78000.00 Euro €

  Sun Real Estate ofron për shitje një shtëpi private dy katëshe në fshatin Bogë që ndodhet rrugës për në Theth....

  Shkodër, Shkodër

  Shtëpi private 2+1 me qira

  Shtëpi private 2+1 me qira

  20000.00 Lek

  Sun Real Estate ofron me qira një shtëpi private 2+1 një-katëshe me sipërfaqe 90 m² dhe me adresë: rruga “Andr...

  Shkodër, Shkodër

  SUPER OKAZION SHITET VILE DYKATESHE NE DURRES

  SUPER OKAZION SHITET VILE DYKATESHE NE DURRES

  190.00 Euro €

  SUPER OKAZION SHITET VILE DYKATESHE ME CERTIFIKATE TE RREGULLT PRONESIE Me siperfaqe totale 114.9m², Vila ndod...

  Durrës, Durrës

  Shtëpi private 1+1 me qira

  Shtëpi private 1+1 me qira

  15000.00 Lek

  Sun Real Estate ofron me qira një shtëpi private 1+1 (kati i dytë) në rrugën “Filip Shiroka” me sipërfaqe 51 m...

  Shkodër, Shkodër

  Shtëpi private me qira

  Shtëpi private me qira

  20000.00 Lek

  Sun Real Estate ofron me qira një shtëpi private dy katëshe, me adresë: rruga e Gurazezëve. Prona ka një sipër...

  Shkodër, Shkodër

  Shtëpi private dy-katëshe në shitje

  Shtëpi private dy-katëshe në shitje

  18000000.00 Lek

  Sun Real Estate ofron për shitje një shtëpi moderne private dy-katëshe 4+1 me vendndodhje në Shirq, Dajç dhe m...

  Shkodër, Shkodër

  Vilë dy-katëshe për shitje në Rus

  Vilë dy-katëshe për shitje në Rus

  265000.00 Euro €

  Sun Real Estate ofron për vilë dy-katëshe e gjysmë me një sipërfaqe të brendshme prej 310 m² dhe e ndërtuar në...

  Shkodër, Shkodër