Edhe pak hyrje në shitje!

Nxitoni të bëni tuajat apartamentet 3+1, 2+1 dhe 1+1 në rrugën “Edith Durham”, përballë hotel “Tradita”, mjaft afër qendrës së qytetit. Për lehtësinë tuaj, në ndërtesë ofrohen edhe parkingje private. Mos hezitoni të na kontaktoni: Sun Real Estate: numër kontakti

650.00 Euro €

  Shkodër, Shkodër, Shqiperi  

  Apartamente  

  13/02/2018   

Nxitoni të bëni tuajat apartamentet 3+1, 2+1 dhe 1+1 në rrugën “Edith Durham”, përballë hotel “Tradita”, mjaft afër qendrës së qytetit.

Për lehtësinë tuaj, në ndërtesë ofrohen edhe parkingje private.

Mos hezitoni të na kontaktoni:
Sun Real Estate: numër kontakti

Publiko si: agjensi

Tipi i njoftimit: Ofroj

Tipi i kontrates: Shitje