Apartament 3+1 në shitje te Fusha e Druve

Sun Real Estate ofron për shitje një apartament 3+1 me sipërfaqe 78.13 m², në katin e tretë të ndërtesës me adresë: rruga “Tepe”, tek ish-Fusha e Druve. ✅Apartamenti përbëhet nga: - Tri dhoma gjumi - Banjo dhe parabanjo për tharje rrobash - Një ballkon ✔Cilësi të tjera të apartamentit: - Është i sht...

3900000.00 Lek

  Shkodër, Shkodër, Shqiperi  

  Apartamente  

  02/02/2018   

Sun Real Estate ofron për shitje një apartament 3+1 me sipërfaqe 78.13 m², në katin e tretë të ndërtesës me adresë: rruga “Tepe”, tek ish-Fusha e Druve.

✅Apartamenti përbëhet nga:
- Tri dhoma gjumi
- Banjo dhe parabanjo për tharje rrobash
- Një ballkon

✔Cilësi të tjera të apartamentit:
- Është i shtruar në pllakë.
- Ka suvatim të ri dhe instalime elektrike dhe hidraulike te reja.

Publiko si: agjensi

Tipi i njoftimit: Ofroj

Tipi i kontrates: Shitje