Apartament 2+1 me qira në Parrucë

Sun Real Estate ofron një apartament 2+1 me qira në katin e V me adresë: rruga “Hafiz Sabri Bushati”, Parrucë, në hyrje të Urës Dervishbeg. ✅ Ka sipërfaqe të përgjithshme prej 70 m² dhe përbëhet nga: -Sallon + Kuzhinë -2 dhoma gjumi (një dhomë martesore dhe një dhomë me 2 shtretër tek) -Banjo - Ball...

23000.00 Lek

  Shkodër, Shkodër, Shqiperi  

  Apartamente  

  29/09/2017   

Sun Real Estate ofron një apartament 2+1 me qira në katin e V me adresë: rruga “Hafiz Sabri Bushati”, Parrucë, në hyrje të Urës Dervishbeg.
✅ Ka sipërfaqe të përgjithshme prej 70 m² dhe përbëhet nga:
-Sallon + Kuzhinë
-2 dhoma gjumi (një dhomë martesore dhe një dhomë me 2 shtretër tek)
-Banjo - Ballkon (të mbyllur) - Korridor
✅Cilësi të tjera të apartamentit janë:
-I shtruar i gjithi me pllaka, përveç dhomës me shtretër tek që është e shtruar në parket
-dritare duralumini me dopioxham
-furnizim të rregullt me ujë e drita
-televizor
-linjë interneti
-kondicioner në kuzhinë
-parking të garantuar

Publiko si: agjensi

Tipi i njoftimit: Ofroj

Tipi i kontrates: Qera