Pasuri të patundshme

Njoftime

  APARTAMENT 2+1 NE SHITJE, SHKODER

  APARTAMENT 2+1 NE SHITJE, SHKODER

  45260.00 Euro €

  Sun Real Estate ofron një apartament 2+1 në shtije në katin e 5-të, me adresë te Rektorati (Tatim-Taksat) mbas...

  Shkodër, Shkodër

  APARTAMENT 2+1 ME QIRA , SHKODER

  APARTAMENT 2+1 ME QIRA , SHKODER

  300.00 Euro €

  Sun Real Estate ofron me qera nje apartament 3+1 ne katin e IV-t te nje pallati me adrese te "Bulevardi Bujar ...

  Shkodër, Shkodër

  apartament ne qender DR

  apartament ne qender DR

  54000.00 Euro €

  shitet privatisht apartament 2 + 1 , ne qender te durresit rruga sefer efendiu , 5 min ne kembe nga qendra e q...

  Durrës, Durrës

  kapanon ne shitje

  kapanon ne shitje

  890000.00 Euro €

  Sun Real Estate ofron per shitje nje kapanon/magazine qe pozicionohet buze rruges kryesore, nje ndertim cileso...

  Shkodër, Shkodër

  APARTAMENT 2+1 me qira , SHKODER

  APARTAMENT 2+1 me qira , SHKODER

  200.00 Euro €

  Sun Real Estateofron me qira një apartament 2+1 me sipërfaqe 100m² dhe me adresë: Rr. Mikel Koliqi përkrah gji...

  Shkodër, Shkodër

  Tirane, Shesim Apartament 1+1 ne Rr. Muhamet Deliu, prane Thesarit te Shtetit

  Tirane, Shesim Apartament 1+1 ne Rr. Muhamet Deliu, prane Thesarit te Shtetit

  47000.00 Euro €

  Tirane, Shesim Apartament 1+1 ne Rr. Muhamet Deliu, prane Thesarit te Shtetit. Apartament 1+1+1WC+1Blk, me sip...

  Tiranë, Tiranë

  APARTAMENT 1+1 ME QIRA

  APARTAMENT 1+1 ME QIRA

  144.00 Euro €

  Sun Real Estate ofron me qera një apartament 1+1 me adresë në Rus, në katin e dytë të një pallati. Apartamenti...

  Shkodër, Shkodër

  APARTAMENT 2+1 NE SHITJE

  APARTAMENT 2+1 NE SHITJE

  68600.00 Euro €

  Sun Real Estate Ofron për shitje një apartament 2+1 me sipërfaqe 106m² në katin e IX-të me adresë: Sheshi Demo...

  Shkodër, Shkodër

  AMBJENT BIZNESI

  AMBJENT BIZNESI

  680.00 Euro €

  Sun Real Estate ofron me qera ne qender te Shkodres nje ambient biznesi me nje siperfaqe prej 220m² me adrese ...

  Shkodër, Shkodër

  Tirane, Shesim Apartament 3+1 ne Rr. Tefta Tashko Koco, prane Sheshit Avni Rustemi

  Tirane, Shesim Apartament 3+1 ne Rr. Tefta Tashko Koco, prane Sheshit Avni Rustemi

  185000.00 Euro €

  Tirane, Shesim Apartament 3+1 ne Rr. Tefta Tashko Koco, prane Sheshit Avni Rustemi. Apartament 3+1+1 dhome gat...

  Tiranë, Tiranë

  KARBURANT + HOTEL + RESOTRANT

  KARBURANT + HOTEL + RESOTRANT

  355000.00 Euro €

  Sun Real Estate ofron per shitje nje Hotel 3 katesh dhe Karburant ne rrugen Shkoder-Lezhe (kilometri i 9-te) m...

  Shkodër, Shkodër

  APARTAMENT 2+1 NE SHITJE

  APARTAMENT 2+1 NE SHITJE

  75000.00 Euro €

  Sun Real Estate ofron për shitje një apartament 2+1 me sipërfaqe 118m² në katin e III-të dhe me adresë: Ura De...

  Shkodër, Shkodër

  SHTEPI PRIVATE 3+1 NE SHITJE, VELIPOJE

  SHTEPI PRIVATE 3+1 NE SHITJE, VELIPOJE

  100000.00 Euro €

  Sun Real Estate ofron per shitje nje shtepi private I kateshe te ndodhur ne Velipoje, prona ka nje siperfaqe t...

  Shkodër, Shkodër

  APARTAMENT 2+1 NE SHITJE, SHKODER

  APARTAMENT 2+1 NE SHITJE, SHKODER

  45260.00 Euro €

  Sun Real Estate ofron një apartament 2+1 në shtije në katin e 5-të, me adresë te Rektorati (Tatim-Taksat) mbas...

  Shkodër, Shkodër

  APARTAMENT 2+1 NE SHITJE, Rr. Studenti

  APARTAMENT 2+1 NE SHITJE, Rr. Studenti

  53630.00 Euro €

  Sun Real Estate ofron një apartament 2+1 në shtije në katin e 5-të, me adresë te Rektorati (Tatim-Taksat) mbas...

  Shkodër, Shkodër

  SHTEPI ME QIRA 5+1 NE SHITJE, SHKODER

  SHTEPI ME QIRA 5+1 NE SHITJE, SHKODER

  135000.00 Euro €

  Sun Real Estate ofron për shitje një shtëpi private 5+1 me adresë: Rr. Edith Durham, Perash. Shtëpia gëzon një...

  Shkodër, Shkodër

  APARTAMENT 6+1 ME QIRA

  APARTAMENT 6+1 ME QIRA

  528.00 Euro €

  Sun Real Estate Ofron një Apartament me qira me një sipërfaqe 218 m² me adresë : Rr. "Edith Durham", Perash (p...

  Shkodër, Shkodër

  DYQAN ME QIRA

  DYQAN ME QIRA

  200.00 Euro €

  Sun Real Estate ofron me qira një dyqan me sipërfaqe 27m² i cili ndodhet në katin I-rë me adresë. Rr: EDITH DU...

  Shkodër, Shkodër

  APARTAMENT 3+1 NE SHITJE;SHKODER.Rus

  APARTAMENT 3+1 NE SHITJE;SHKODER.Rus

  140000.00 Euro €

  Sun Real Estate ofron për shitje një hyrje apartamenti të pozicionuar dhe mbulon të gjithë katin e fundit të p...

  Shkodër, Shkodër

  Toke ne shitje, Velipoje

  Toke ne shitje, Velipoje

  37000.00 Euro €

  Sun Real Estate ofron per shitje nje toke ne Velipoje, te pozicionuar ne kah te Hotel 'Globi' dhe me dalje ne ...

  Shkodër, Shkodër

  Dhoma plazhi Sarande

  Dhoma plazhi Sarande

  2500.00 Lek

  Jepen DHOMA PLAZHI brenda ne Sarande. Korrik-Gusht duke filluar nga 2500 leke nata. 0695146447

  Sarandë, Vlorë

  Tirane, Japim me Qera Apartament 2+1 ne Rr. Donika Kastrioti, zona Bllok

  Tirane, Japim me Qera Apartament 2+1 ne Rr. Donika Kastrioti, zona Bllok

  750.00 Euro €

  Tirane, Japim me Qera Apartament 2+1 ne Rr. Donika Kastrioti, zona Bllok. Apartament 2+1+2WC+2bllk, me siperfa...

  Tiranë, Tiranë

  DYQAN ME QIRA

  DYQAN ME QIRA

  200.00 Euro €

  Sun Real Estate Ofron me qira një Dyqan me një sipërfaqe 39m² dhe me adresë: Rr. Dugajt e Reja përballe Univer...

  Shkodër, Shkodër

  3 DYQANE ME QIRA, SHKODER

  3 DYQANE ME QIRA, SHKODER

  30000.00 Lek

  Sun Real Estate Ofron 3 Dyqane me Qira: Rr.Tepe, Perash. * Dyqani I (i parë), gëzon një sipërfaqe prej 10m² me...

  Shkodër, Shkodër

  APARTAMENT 2+1 NE SHITJE

  APARTAMENT 2+1 NE SHITJE

  35400.00 Euro €

  Sun Real Estate ofron per shitje nje apartament 2+1 me adrese ne Perash. Apartamenti ndodhet ne katin e 4-t te...

  Shkodër, Shkodër