Pasuri të patundshme

Njoftime

  Biznes për shitje në Zues

  Biznes për shitje në Zues

  280000.00 Euro €

  Sun Real Estate ofron për shitje një biznes me vendndodhje në Zues. Trualli ka një sipërfaqe prej 800 m² dhe p...

  Shkodër, Shkodër

  Dyqan me qira 39 m²

  Dyqan me qira 39 m²

  200.00 Euro €

  Sun Real Estate ofron me qira një dyqan me një sipërfaqe 39m² dhe me adresë: rruga "Dugajtë e Reja", përballë ...

  Shkodër, Shkodër

  Vilë 3+1 në shitje 530 €/m²

  Vilë 3+1 në shitje 530 €/m²

  228000.00 Euro €

  Sun Real Estate ofron për shitje një vilë 2-Kateshe me një sipërfaqe 430m² (nga kjo 320m² janë oborr ndërsa ba...

  Shkodër, Shkodër

  Kapanon/magazinë me qira

  Kapanon/magazinë me qira

  3000.00 Euro €

  Sun Real Estate ofron për qira një kapanon/magazinë që pozicionohet buzë rrugës kryesore, një ndërtim cilësor ...

  Shkodër, Shkodër

  Shtëpi private në shitje në Bogë 230€/m²

  Shtëpi private në shitje në Bogë 230€/m²

  78000.00 Euro €

  Sun Real Estate ofron për shitje një shtëpi private dy katëshe në fshatin Bogë që ndodhet rrugës për në Theth....

  Shkodër, Shkodër

  Apartament 2+1 në shitje 600 €/m²

  Apartament 2+1 në shitje 600 €/m²

  58800.00 Euro €

  Sun Real Estate ofron për shitje një apartament 2+1 me sipërfaqe 98m² me vendndodhje në rrugën "Kardinal Mikel...

  Shkodër, Shkodër

  Shtëpi private me qira

  Shtëpi private me qira

  20000.00 Lek

  Sun Real Estate ofron me qira një shtëpi private dy katëshe, me adresë: rruga e Gurazezëve. Prona ka një sipër...

  Shkodër, Shkodër

  Ambient biznesi në qendër të Shkodrës

  Ambient biznesi në qendër të Shkodrës

  90000.00 Lek

  Sun Real Estate ofron me qira një ambient biznesi me një sipërfaqe prej 220m² në qendër të Shkodrës me adresë ...

  Shkodër, Shkodër

  DYQAN ME QIRA 25 m²

  DYQAN ME QIRA 25 m²

  25000.00 Lek

  Sun Real Estate ofron me qira një dyqan në katin e parë të një pallati me adresë: Rruga "Besnik Sykja" te Ura ...

  Shkodër, Shkodër

  Shtëpi private 3 katëshe në Tiranë

  Shtëpi private 3 katëshe në Tiranë

  500000.00 Euro €

  Sun Real Estate ofron për shitje një shtëpi private tre katëshe me adresë: rruga “Todi Shkurti, nr. 18”, në Ti...

  Tiranë, Tiranë

  Dyqan për shitje në Parrucë 896 €/m²

  Dyqan për shitje në Parrucë 896 €/m²

  78000.00 Euro €

  Sun Real Estate ofron për shitje një dyqan me një sipërfaqe prej 87m² dhe vendndodhje në Parrucë (te banjoja e...

  Shkodër, Shkodër

  Shtëpi private 3+1 në shitje 330 €/m²

  Shtëpi private 3+1 në shitje 330 €/m²

  99000.00 Euro €

  Sun Real Estate ofron për shitje një shtëpi private tre katëshe 3+1 me adresë: lagjja “Tom Kola”, rruga “Karl ...

  Shkodër, Shkodër

  Apartament me qira 2+1

  Apartament me qira 2+1

  20000.00 Lek

  Sun Real Estate ofron një apartament me qira 2+1 me adresë: Rruga e Pazarit, ngjitur me lavazhin Memçaj. ✅ Apa...

  Shkodër, Shkodër

  Shtepi ne shitje 2+1

  Shtepi ne shitje 2+1

  43000.00 Euro €

  Okazion ne nje nga zonat me te preferuara te Sarandes.... Shitet ap. 1+1(e improvizuar 2+1), 71.5 m2, kati i k...

  Sarandë, Vlorë

  Shtëpi private dy katëshe në shitje

  Shtëpi private dy katëshe në shitje

  220000.00 Euro €

  Sun Real Estate ofron për shitje një shtëpi private dy katëshe, me adresë pas Kishës së Madhe, rruga “Justin G...

  Shkodër, Shkodër

  Dyqan me qira në Perash

  Dyqan me qira në Perash

  25000.00 Lek

  Sun Real Estate ofron me qira një dyqan me sipërfaqe 27m² i cili ndodhet në katin e parë me adresë: rruga “Edi...

  Shkodër, Shkodër

  Dyqan me qira përballë Kinema

  Dyqan me qira përballë Kinema "Millenium"

  300.00 Euro €

  Sun Real Estate ofron me qira një dyqan me një sipërfaqe prej 73m² dhe me adresë: rruga "Palok Kurti", përball...

  Shkodër, Shkodër

  Shtëpi private 2+1 në shitje

  Shtëpi private 2+1 në shitje

  90000.00 Euro €

  Sun Real Estate ofron për shitje një shtëpi private me një sipërfaqe ndërtimi 156 m², e ndërtuar në një truall...

  Shkodër, Shkodër

  Ambient biznesi/shërbimi me qira

  Ambient biznesi/shërbimi me qira

  50000.00 Lek

  Sun Real Estate ofron me qira një ambient biznesi/shërbimi në rrugën "Nuri Bushati" (Te Dollari). ✅ Ka sipërfa...

  Shkodër, Shkodër

  Apartament 1+1 në shitje në Perash

  Apartament 1+1 në shitje në Perash

  24000.00 Euro €

  Sun Real Estate ofron për shitje një apartament 1+1 në katin e V në Perash, rruga e Koplikëve. ✅ Ka sipërfaqe ...

  Shkodër, Shkodër

  Apartament 2+1 me qira në Parrucë

  Apartament 2+1 me qira në Parrucë

  23000.00 Lek

  Sun Real Estate ofron një apartament 2+1 me qira në katin e V me adresë: rruga “Hafiz Sabri Bushati”, Parrucë,...

  Shkodër, Shkodër

  APARTAMENT 1+1 NË SHITJE

  APARTAMENT 1+1 NË SHITJE

  29000.00 Euro €

  Sun Real Estate ofron për shitje një apartament 1+1 në katin e V me adresë: Bulevardi "Zogu i Parë", Xhabije. ...

  Shkodër, Shkodër

  Apartament 3+1 në shitje

  Apartament 3+1 në shitje

  44000.00 Euro €

  Sun Real Estate ofron për shitje një apartament 3+1 me një sipërfaqe prej 72m² dhe me adresë: rruga "Mehmet Pa...

  Shkodër, Shkodër

  Apartament 3+1 me qira

  Apartament 3+1 me qira

  300.00 Euro €

  Sun Real Estate ofron me qira një apartament 3+1 në katin e IV të një pallati me adresë: Bulevardi "Bujar Bish...

  Shkodër, Shkodër

  Shitet Apartament ne Tirane

  Shitet Apartament ne Tirane

  469.00 Euro €

  Pespa Alumin Shpk, shet apartament ne Tirane. Apartamenti ndodhet tek : Objekti Mehillaj Shpk, AZA Electronics...

  Tiranë, Tiranë