Varka e mjete lundrimi

Njoftime

  Shënim i rëndësishëm dhe urgjent

  Shënim i rëndësishëm dhe urgjent

  Controlla con il venditore

  Shënim i rëndësishëm dhe urgjent

  Durrës, Durrës

  SHes motoskaf

  SHes motoskaf

  22000.00 Euro €

  Shes motoskaf,MARLIN,7.5m.Viti 2008.Motor 4 kohesh 225 kubik.12 vendesh.Servis te rregullt vjetor dhe SSR Brit...

  Tiranë, Tiranë

 • 1