Shënim i rëndësishëm dhe urgjent

Shënim i rëndësishëm dhe urgjent

1.00 Lek

  Durrës, Durrës, Shqiperi  

  Autovetura  

  04/03/2018   

Shënim i rëndësishëm dhe urgjent

Marka: MERCEDES

Viti i prodhimit: 2014

Kilometrazhi: 85.000 - 89.999

Lënda djegëse: Gas

Marshi: Manuale

Dyer: 4/5

Tipi i njoftimit: Kërkoj