Neper Bote / Zvicer / pune e kurse

pune e kurse

Kerkoo
 
Enjte, 26 Nentor, 2015
KREDISË OFERTA SERIOZE DHE TË BESUESHME (Zvicer)  - pune e kurse / informatike - telekomunikacione Përshëndetje zotëri dhe presidente , ne kemi një kapital i cili do të përdoret për dhënien e kredive individuale në afatshkurtër dhe afatgjatë për të gjithë të rënda, të ndershëm dhe të mirë moralities që duan të kësaj kredie me pë...
Premte, 25 Shtator, 2015
Kërkoj Punë në Zvicër (Infermier )  - pune e kurse / KERKOJ PUNE Përshëndetje quhem Bujar me Profesion Infermier kam punuar gati 10 vite në këtë Profesion në Institucione Shtetërore