Shqiperi / pune e kurse / të ndryshme

të ndryshme

Premte, 18 Prill, 2014
ofroj vend pune MULTIMEDIA CONTENT DESIGNER & AUTHORING EXPERT Requirements (Tirane) Multiservis Center sh.p.k is looking for Web Developer and Multimedia Content Designer. The candidates should now Italian and English language very well (a must). MULTIMEDIA CONTENT DESIGNER & AUTHORING EXPERT Requirements • Experience with in...
ofroj vend pune Gazetare (Tirane) Kompania "Unipress shpk" që realizon: Gazeta Shekulli, Gazeta Sporti Shqiptar, Botimet Max, Revista “Bota Në Vitin 2014“ kerkon gazetar/e. Kandidatet duhet te kene eksperience te suksesshme ne shtypin e shkruar dhe te diplomuar per gaze...
Enjte, 17 Prill, 2014
ofroj vend pune Shitese (Tirane) BUTIKU ME I MADH NE TIRANE KAPE KERKON : SHITESE -TE KETE EKPERIENCE PUNE -TE JETE E PARAQITSHME , DHE E KOMUNIKUESHME . -TE JETE E DIPOSNUESHME PER TE DYJA TURNET PAGA E KENAQSHME . Adresa "Bulev Gjergj Fishta" Kulla 4 prane ish ...
ofroj vend pune Operator Outbound (Tirane) IDS ( Intercom Data Service Group ) sta cercando operatori per la campagna OUTBOUND GIA' CLIENTI H3G I candidati devono: 1. Avere compiuto 18 anni. 2. Avere buone capacità di comunicazione nella lingua italiana. 3. Essere in grado di lavorar...
ofrohet HOTEL MUSTANG (Tirane) Ofron Sherbime Hotelerie te pershtatshme per Turist vendas dhe te huaj. Cmimet, kushtet dhe vendndodhja e Hotelit ju mundeson nje qendrim sa me konfort dhe te rahatshem. Kte Fundjave Ofrohet nje oferte me cmim 3000-4000 lek/nata + mengjes http://www....
ofroj vend pune Punonjes Supermarketi (Tirane) ZIP SUPERMARKET Kerkon te punesoje punonjes ne keto pozicione: 1- Punonjes Banaku per produkte bulmeti dhe nenprodukte mishi (sallam,mish) Orari eshte me dy turne 7:30-15:30 dhe 14:00-22:00. - Rezidenca në Tirane; - Diploma e shkollës së mesme;...
ofroj vend pune part time Masazhiere (Tirane) Kerkohet nje vajze per masazhe profesioniste part time me pagese mujore fikse ,te kete punuar si masazhatore dhe te jete e moshes 22 - 30 vjece. Vajza duhet te kete mjetet e veta ,dhe te jete disponibile mbasdite.Pagesa shume e kenaqshme,te interesuarat ...
ofroj vend pune Sales Promotion Representative (Tirane) Online Services eshte nje shoqeri me qender ne Tirane dhe qe ofron sherbime online. Eshte nje network i gjere me me shume se 60 website qe operojne ne te gjithe boten. Kompania jone ka nevoje per njerez te rinj dhe te pergatitur qe te ndihmojne ne arritje...
ofroj vend pune Punetor Magazine (Tirane) HISTORIKU MEGATEK, hipermarketi me i madh i tipit “Do It Yourself” ne Shqiperi. i cili ofron shitje me shumice dhe pakice, po kërkon te punesoje: Punetor Magazine Qellimi i Pozicionit: Kryen proceset e shkarkimit, ngarkimit, amballazhimit dh...
ofroj vend pune Specialiste ne Departamentin e Shitjeve me Shumice (Tirane) HISTORIKU MEGATEK, hipermarketi me i madh i tipit “Do It Yourself” ne Shqiperi. i cili ofron shitje me shumice dhe pakice, po kërkon te punesoje: Specialiste ne Departamentin e Shitjeve me Shumice Qellimi i Pozicionit: Asiston klientet dhe pun...
ofroj vend pune Supervizor i departamentit Ngrohje Ftohje (Tirane) HISTORIKU MEGATEK, hipermarketi me i madh i tipit “Do It Yourself” ne Shqiperi. i cili ofron shitje me shumice dhe pakice, po kërkon te punesoje: Supervizor i departamentit Ngrohje-Ftohje Qellimi i Pozicionit: Te manaxhoje dhe te udheheqi staf...
ofroj vend pune Recepsioniste (Tirane) Ofrojme vend pune ne recepsionin e Spitalit Salus. Kandidati/tja : Mosha 25-35 Vjec, te zoteroje gjuhen Italiane, Aftesi te mira komunikimi dhe organizative, te dije te punoje ne grup. Mundesisht te kete njohuri te pergjithshme mjeksore. Paga: E ken...
ofroj vend pune (Tirane) Kompania Trajnuese Irisoft në kuadër të projektit"Rekrutim, trajnim dhe punësim të burimeve njerëzore" dhe në marrëveshje me biznese të ndryshme kërkon staf në pozicionet: - Manaxher/e zyre - Manaxher/e marketingu - Ekonomist - ...
Merkure, 16 Prill, 2014
Parukiere (Durres, Durres) Parukeri & estetik B&S kerkon te punesoje nje punetore parukerie me eksperience. Te interesuarat te kontaktojne ne nr e tel 052236849 dhe cel 0694261123 ose ne faqen tone ne facebook.
Marte, 15 Prill, 2014
ofroj vend pune WEB DEVELOPER (Tirane) Multiservis Center sh.p.k is looking for Web Developer and Multimedia Content Designer. The candidates should now Italian and English language very well (a must). WEB DEVELOPER Requirements • 3 years of PHP development experience needed • Res...
ofroj vend pune MULTIMEDIA CONTENT DESIGNER & AUTHORING EXPERT Requirements (Tirane) Multiservis Center sh.p.k is looking for Web Developer and Multimedia Content Designer. The candidates should now Italian and English language very well (a must). MULTIMEDIA CONTENT DESIGNER & AUTHORING EXPERT Requirements • Experience with in...
ofroj vende pune PERGJEGJES DYQANI: Dyqani CONAD (Tirane) Rrjeti CONAD KËRKON TË PUNËSOJË  PERGJEGJES DYQANI detyra dhe pergjegjesi: a-Ndertimi dhe zhvillimi i standarteve te nje supermarketi b-percaktimi i portofolit te produkteve te tregtueshme c-kryerja e porosive tek furnitoret dhe bashk...
ofroj vend pune Specialiste ne Departamentin e Shitjeve me Shumice (Tirane) HISTORIKU MEGATEK, hipermarketi me i madh i tipit “Do It Yourself” ne Shqiperi. i cili ofron shitje me shumice dhe pakice, po kërkon te punesoje: Specialiste ne Departamentin e Shitjeve me Shumice Qellimi i Pozicionit: Asiston klientet dhe pun...
ofroj vend pune Game Developer (Tirane) An italian company is offering an internship for a game developer vacancy, with possibility of joining our team after three months of training The features required: - programming knowledges - english or italian proficiency Send us your CV at info@m...
ofroj vend pune Showroom manager (Tirane) Kompania ”ARJON”sh.p.k, nder kompanite me te vjetra ne tregun e pllakave dhe hidrosanitareve, si rrjedhim i rritjes së vazhdueshme të saj kërkon të rekrutoj staf te kualifikuar për të realizuar qëllimet e saj të biznesit. Për këtë ju fto...
ofroj vend pune part time Laborante (Tirane) Kerkohet te punesohet laborante me diplome ose te kete mbaruar universitetin per biologji. Të jetë me banim ne Tirane me moshe nën 30 vjeç. Puna ne fillim mund te jete me kohe te pjeseshme 5 ore. Preferohet te kete eksperience pune ne profesion, por ...
ofroj vend pune part time mbasdite mesuese e gjuhes greke (Tirane) Qender e gjuheve te huaja ne Tirane ne funksion te zgjerimit te aktivitetit te saj kerkon te punesoje nje mesues/e te gjuhes greke per oraret e pasdites. Kandidatet duhet e kene mbaruar studimet e larta per greqisht dhe te kene pervoje ne mesimdhenie. ...
Hëne, 14 Prill, 2014
ofroj vend pune (Tirane) Kerkoj te punesojë 1 (një) Operatore (F) ne nje qender interneti turni i par , kandidatet e përzgjedhura duhet te plotësojë këto kushte: 1) Te jete e kominikueshme . 2) Te jete serioze ne ambjentet e punes. 3) Te merret me mirembajtjen e salles...
ofroj vend pune Shitese (Tirane) Kerkohet nje shitese me kohe te pjessshme per nje dyqan te sherbimesh telefonie celulare Kriteret: - pervoje pune te pakten 2 vjet si shitese ne dyqane celularesh - njohuri per tregun e telekomunikacioneve. Konfigurime te ndryshme.Asistence per klien...
ofroj vend pune Asistente (ekonomiste) (Tirane) Dea shpk Duke zgjeruar stafin e saj kerkon Asistente(ekonomiste) te cilat duhet te permbushin keto kritere: Te kete eksperience pune, Te jete e afte ne perdorimin e programit Alfa, Te jete e komunikueshme, Te dije te mbaje pergjeg...