Shqiperi / pune e kurse

pune e kurse

Kerkoo
 
Premte, 27 Nentor, 2015
KREDISË OFERTËN E PARAVE në MES të VEÇANTË SERIOZE (Librazhd, Librazhd)  - pune e kurse / kurse e stage Ju jeni në kërkim për një hua e parave apo financimit për -ose të rifillojë aktivitetin tuaj -qoftë për realizimin e një projekti ose të ju blej një apartament, Por për fat të keq banka ju imponon shumë kushte. Unë jam një veçanti I ofro...
KREDISË OFERTËN E PARAVE në MES të VEÇANTË SERIOZE (Fier , Fier)  - pune e kurse / sherbime Ju jeni në kërkim për një hua e parave apo financimit për -ose të rifillojë aktivitetin tuaj -qoftë për realizimin e një projekti ose të ju blej një apartament, Por për fat të keq banka ju imponon shumë kushte. Unë jam një veçanti I ofro...
Kredi të ofruar të holla në mes të individëve (Kruje, Kruje)  - pune e kurse / KERKOJ PUNE Unë jam Angelina Samos , huadhënësit mes të caktuar në mendje për të ndihmuar ka çdo gjë e ndaluar bankare apo nuk kanë favor të bankave për kredi, aplikimet , unë grante, hua të rënda dhe të ndershëm, të cilët mund të shlyer kredi në...
KREDISË OFERTA SERIOZE DHE TË BESUESHME (Kukes, Kukes)  - pune e kurse / bashkepunime Përshëndetje zotëri dhe presidente , ne kemi një kapital i cili do të përdoret për dhënien e kredive individuale në afatshkurtër dhe afatgjatë për të gjithë të rënda, të ndershëm dhe të mirë moralities që duan të kësaj kredie me pë...
KREDISË OFERTA SERIOZE DHE TË BESUESHME (Kuçove, Kuçove)  - pune e kurse / inxheniere - arkitekte Përshëndetje zotëri dhe presidente , ne kemi një kapital i cili do të përdoret për dhënien e kredive individuale në afatshkurtër dhe afatgjatë për të gjithë të rënda, të ndershëm dhe të mirë moralities që duan të kësaj kredie me pë...
Enjte, 26 Nentor, 2015
KREDISË OFERTËN E PARAVE në MES të VEÇANTË SERIOZE (Devoll, Devoll)  - pune e kurse / informatike - telekomunikacione Ju jeni në kërkim për një hua e parave apo financimit për -ose të rifillojë aktivitetin tuaj -qoftë për realizimin e një projekti ose të ju blej një apartament, Por për fat të keq banka ju imponon shumë kushte. Unë jam një veçanti I ofro...
KREDISË OFERTËN E PARAVE në MES të VEÇANTË SERIOZE (Devoll, Devoll)  - pune e kurse / informatike - telekomunikacione Ju jeni në kërkim për një hua e parave apo financimit për -ose të rifillojë aktivitetin tuaj -qoftë për realizimin e një projekti ose të ju blej një apartament, Por për fat të keq banka ju imponon shumë kushte. Unë jam një veçanti I ofro...
Kredi të ofruar të holla në mes të individëve (Malesi e Madhe, Malesi e Madhe)  - pune e kurse / ndertim - artizanat Unë jam Angelina Samos , huadhënësit mes të caktuar në mendje për të ndihmuar ka çdo gjë e ndaluar bankare apo nuk kanë favor të bankave për kredi, aplikimet , unë grante, hua të rënda dhe të ndershëm, të cilët mund të shlyer kredi në...
KREDISË OFERTA SERIOZE DHE TË BESUESHME (Gramsh, Gramsh)  - pune e kurse / sherbime Përshëndetje zotëri dhe presidente , ne kemi një kapital i cili do të përdoret për dhënien e kredive individuale në afatshkurtër dhe afatgjatë për të gjithë të rënda, të ndershëm dhe të mirë moralities që duan të kësaj kredie me pë...
Kredisë seriozisht në mes të veçantë (Diber, Diber)  - pune e kurse / inxheniere - arkitekte Nevojë për një kredi? Ne kemi vënë në dispozicionin tuaj një kredi në kushte shumë të thjeshta. Ne gjithashtu të bëjë investime dhe kredi në mes të veçantë e të gjitha llojeve të gatshëm të pasurive të patundshme, Ne ofrojmë kredi t...
Kredi të ofruar të holla në mes të individëve (Vlore, Vlore)  - pune e kurse / banakier - kamarier - kuzhiniere Unë jam Angelina Samos , huadhënësit mes të caktuar në mendje për të ndihmuar ka çdo gjë e ndaluar bankare apo nuk kanë favor të bankave për kredi, aplikimet , unë grante, hua të rënda dhe të ndershëm, të cilët mund të shlyer kredi në...
E bukur ofrojnë kredi për të gjithë njerëzit (Berat , Berat)  - pune e kurse / të ndryshme Ne kemi vënë në dispozicionin tuaj një kredi në kushte shumë të thjeshta. Ne bëni edhe investime dhe kredi në mes individuale të të gjitha llojet Ne ofrojmë kredi të shkurtër, të mesme dhe afatgjatë. Ne nuk e di tuaj përdor dhe transfe...
KREDISË OFERTA SERIOZE DHE TË BESUESHME (Berat, Berat)  - pune e kurse / pune nga shtëpia Përshëndetje zotëri dhe presidente , ne kemi një kapital i cili do të përdoret për dhënien e kredive individuale në afatshkurtër dhe afatgjatë për të gjithë të rënda, të ndershëm dhe të mirë moralities që duan të kësaj kredie me pë...
E bukur ofrojnë kredi për të gjithë njerëzit (Berat , Berat)  - pune e kurse / të ndryshme Ne kemi vënë në dispozicionin tuaj një kredi në kushte shumë të thjeshta. Ne bëni edhe investime dhe kredi në mes individuale të të gjitha llojet Ne ofrojmë kredi të shkurtër, të mesme dhe afatgjatë. Ne nuk e di tuaj përdor dhe transfe...
Kredi të ofruar të holla në mes të individëve (Fier, Fier)  - pune e kurse / banakier - kamarier - kuzhiniere Unë jam Angelina Samos , huadhënësit mes të caktuar në mendje për të ndihmuar ka çdo gjë e ndaluar bankare apo nuk kanë favor të bankave për kredi, aplikimet , unë grante, hua të rënda dhe të ndershëm, të cilët mund të shlyer kredi në...
KREDISË OFERTA SERIOZE DHE TË BESUESHME (Elbasan, Elbasan)  - pune e kurse / inxheniere - arkitekte Përshëndetje zotëri dhe presidente , ne kemi një kapital i cili do të përdoret për dhënien e kredive individuale në afatshkurtër dhe afatgjatë për të gjithë të rënda, të ndershëm dhe të mirë moralities që duan të kësaj kredie me pë...
E bukur ofrojnë kredi për të gjithë njerëzit (Mat , Mat)  - pune e kurse / informatike - telekomunikacione Ne kemi vënë në dispozicionin tuaj një kredi në kushte shumë të thjeshta. Ne bëni edhe investime dhe kredi në mes individuale të të gjitha llojet Ne ofrojmë kredi të shkurtër, të mesme dhe afatgjatë. Ne nuk e di tuaj përdor dhe transfe...
KREDISË OFERTA SERIOZE DHE TË BESUESHME (Korçe, Korçe)  - pune e kurse / ndertim - artizanat Përshëndetje zotëri dhe presidente , ne kemi një kapital i cili do të përdoret për dhënien e kredive individuale në afatshkurtër dhe afatgjatë për të gjithë të rënda, të ndershëm dhe të mirë moralities që duan të kësaj kredie me pë...
Hëne, 23 Nentor, 2015
Specialista HR informatica da CASA (Tirane, Tirane)  - pune e kurse / informatike - telekomunikacione La Joma Servizi S.r.l cerca per ampliamento del proprio organico la seguente figura: – Specialista Risorse Umane ambiente INFORMATICO , per le seguenti attività: – Screening dei curricula, pre-selezione telefonica e colloqui di valutazione/accert...
Grafico Web freelance (Tirane, Tirane)  - pune e kurse / informatike - telekomunikacione La Joma Servizi S.r.l. cerca per progetti interni per attività da svolgere in Remoto e poi in sede a TIRANA-DURAZZO la seguente figura: - Grafico Web con esperienza nella programmazione di almeno 3 anni. Richiesta la conoscenza: - HTML5, CSS3 ,Word...
Diele, 08 Nentor, 2015
Grafico css jquery html5 TIRANA (Tirane, Tirane)  - pune e kurse / informatike - telekomunikacione La Joma Servizi S.r.l. cerca per progetti interni per attività da svolgere inizialmente in Remoto e poi in sede a TIRANA la seguente figura: - Grafico Web con esperienza nella programmazione di almeno 3 anni. Richiesta la conoscenza: - HTML5, CSS3 ,Wordp...
Shtune, 07 Nentor, 2015
Agjent Marketingu (Tirane Durres, Tirane)  - pune e kurse / marketing - komunikim Kerkohen 4 vajza per te reklamuar produktet e kompanise (Pajisje per Supermarkete Bare Restorante dhe Programe per menaxhimin dhe kontrollin e bizneseve) Eksperienca perben nje avantazh. Paga eshte 250Euro plus % e komisioneve per cdo kontrate. Dergoni...
Enjte, 05 Nentor, 2015
kujdestare për të moshuar (Tiranë , Tirane)  - pune e kurse / të ndryshme Jam një zonjë 52 vjeçe. Kërkoj punë si kujdestare për të moshuar(femra). Jam e kujdesshme dhe e sjellshme e shumë e komunikueshme. Jam nga jugu dhe ndodhem në Yzberisht.
Merkure, 21 Tetor, 2015
Grafico css jquery html5 TIRANA (Tirane, Tirane)  - pune e kurse / informatike - telekomunikacione La Joma Servizi S.r.l. cerca per progetti interni per attività da svolgere inizialmente in Remoto e poi in sede a TIRANA la seguente figura: - Grafico Web con esperienza nella programmazione di almeno 3 anni. Richiesta la conoscenza: - HTML5, CSS3 ...
Marte, 20 Tetor, 2015
Operator Call Center (Shkoder, Shkodër)  - pune e kurse / të ndryshme Kerkojme Operator te gjuhes italiane ne Shkoder per fushaten Vodafone Vendita Residenziale. Pagesa varion nga 200-250 lek/ore dhe kontrata nga 500-4000 lek per cope. Orar fleksibel dhe ambient komod. Per me shume informacion kontaktoni ne 0674536806

Faqe:
First  1   2  Next › Last