Shqiperi / shtëpi e terrene / jap shtepi me qera

jap shtepi me qera

Kerkoo
  qeraja: ne   mq: ne
Merkure, 27 Maj, 2015
Tirane, Japim me Qira Apartament 1+1 ne Rr. Marko Bocari, prane Liqenit Artificial. (Rr. Marko Bocari, Tirane) Tirane, Japim me Qira Apartament 1+1 ne Rr. Marko Bocari, prane Liqenit Artificial. Apartament 1+1+1WC+2Blk, me siperfaqe 96m2, i shtruar ne pllake, ndodhet ne katin e 11-te te nje pallati te ri. Apartamenti eshte totalisht i mobiluar, 1 AC. Orientohet ne...  - Euro 350
Hëne, 25 Maj, 2015
Tirane, Japim me Qira Apartament 2+1 ne Rr. Sami Frasheri, prane Pro Credit Bank. (Rr. Sami Frasheri, Tirane) Tirane, Japim me Qira Apartament 2+1 ne Rr. Sami Frasheri, prane Pro Credit Bank. Apartament 2+1+1WC+1Blk, me siperfaqe 84m2, i shtruar ne pllake, ndodhet ne katin e 2-te te nje pallati ekzistues. Apartamenti eshte i mobiluar, 1 AC. Orientohet ne Jug. Cm...  - Lek 350
Tirane, Japim me Qira Apartament 2+1 ne Rr. Sami Frasheri, prane Liqenit Artificial. (Rr. Sami Frasheri, Tirane) Tirane, Japim me Qira Apartament 2+1 ne Rr. Sami Frasheri, prane Liqenit Artificial. Apartament 2+1+dhome gatimi+2WC+2Blk, me siperfaqe 150m2, i shtruar ne pllake, ndodhet ne katin e 6-te te nje pallati te ri. Apartamenti eshte totalisht i mobiluar, 1 AC....  - Euro 1400
Enjte, 21 Maj, 2015
Tirane, Japim me Qira Apartament 2+1 ne Rr. Abdyl Frasheri, prane Presidences. (Rr. Abdyl Frasheri, Tirane) Tirane, Japim me Qira Apartament 2+1 ne Rr. Abdyl Frasheri, prane Presidences. Apartament 2+1+2WC+1Blk, me siperfaqe 90m2 eshte i shtruar ne pllake, ndodhet ne katin e 9-te te nje pallati te ri. Apartamenti eshte totalisht i mobiluar, 3AC, orientohet ne V...  - Euro 550
Merkure, 20 Maj, 2015
Tirane, Japim me Qira Ambient Zyre ne Blv. Xhan D’Ark, prane Drejtorise se Policise. (Blv. Zhan D' Ark, Tirane) Tirane, Japim me Qira Ambient Zyre ne Blv. Xhan D’Ark, prane Drejtorise se Policise. Ambient me siperfaqe 90m2, i shtruar me parket, ndodhet ne katin e 3-te te nje pallati te ri, 2 AC. Ambienti organizohet ne 3 zyra dhe 2 WC, ka pamje nga rruga kryesore...  - Euro 500
Tirane, Japim me Qira Apartament 1+1 ne Rr. Elbasanit, prane Ambasades Amerikane. (Rr. Elbasanit, Tirane) Tirane, Japim me Qira Apartament 1+1 ne Rr. Elbasanit, prane Ambasades Amerikane. Apartament 1+1+1Wc+1Blk me siperfaqe 80m2, ndodhet ne katin e 6-te te nje pallati te ri. Apartamenti eshte totalisht i mobiluar, 1 AC. Orientohet ne Veri-Lindje. Cmimi 350 ...  - Euro 350
Marte, 19 Maj, 2015
Tirane, Japim me Qira Apartament 2+1 ne Rr. Bilal Golemi, prane Kompleksit Dinamo. (Rr. Bilal Golemi, Tirane) Tirane, Japim me Qira Apartament 2+1 ne Rr. Bilal Golemi, prane Kompleksit Dinamo. Apartament 2+1+1WC+1Blk, me siperfaqe 90m2 ndodhet ne katin e 3-te te nje pallati te ri. Apartamenti eshte totalisht i mobiliar, 2 AC. Orientohet ne Jug-Perendim. Cmimi 3...  - Euro 350
Premte, 08 Maj, 2015
Tirane, Japim me Qira Apartament 2+1 ne Rr. Nikolla Tupe, zona Bllok. (Rr. Nikolla Tupe, Tirane) Tirane, Japim me Qira Apartament 2+1 ne Rr. Nikolla Tupe, zona Bllok. Apartament 2+1+2WC+1Blk, me siperfaqe 110m2, i shtruar ne pllake, ndodhet ne katin e 6-te te nje pallati te ri. Apartamenti eshte totalisht i mobiluar, 2 AC. Orientohet ne Jug. Cmimi ...  - Euro 500
Tirane, Japim me Qira Apartament 1+1 ne Rr. Sami Frasheri, zona Bllok. (Rr. Sami Frasheri, Tirane) Tirane, Japim me Qira Apartament 1+1 ne Rr. Sami Frasheri, zona Bllok. Apartament 1+1+1WC+1Blk, me siperfaqe 76m2, i shtruar ne pllake, ndodhet ne katin e 3-te te nje pallati te ri. Apartamenti eshte totalisht i mobiluar, 2 AC. Cmimi 400 Euro/muaj. --...  - Euro 400
Tirane, Japim me Qira Apartament 2+1 ne Rr. Idriz Dollaku, prane fushave te Ali Demit. (Rr. Idriz Dollaku, Tirane) Tirane, Japim me Qira Apartament 2+1 ne Rr. Idriz Dollaku, prane fushave te Ali Demit. Apartament 2+1+2WC+1Blk, me siperfaqe 98m2, i shtruar ne pllake dhe parket, ndodhet ne katin e 3-te te nje pallati te ri. Apartamenti eshte totalisht i mobiluar, 2 AC. ...  - Lek 400
Tirane, Japim me Qira Apartament 2+1 ne Rr. Ferit Xhajko, prane ish Restorant Durresit. (Rr. Ferit Xhajko, Tirane) Tirane, Japim me Qira Apartament 2+1 ne Rr. Ferit Xhajko, prane ish Restorant Durresit. Apartament 2+1+1WC+1Blk+1verande, me siperfaqe 140m2 eshte i shtruar ne pllake, ndodhet ne katin e 5-te te nje pallati te ri. Apartamenti eshte totalisht i mobiluar, 1...  - Euro 350
Enjte, 07 Maj, 2015
Tirane, Japim me Qira Apartament 2+1 ne Rr. Abdyl Frasheri, zona Bllok. (Rr. Abdyl Frasheri, Tirane) Tirane, Japim me Qira Apartament 2+1 ne Rr. Abdyl Frasheri, zona Bllok. Apartament 2+1+2WC+1Blk, me siperfaqe 145m2, i shtruar ne pllake dhe parket, ndodhet ne katin e 8-te te nje pallati te ri. Apartamenti eshte totalisht i mobiluar, 3 AC. Orientohet ne ...  - Euro 600
Merkure, 06 Maj, 2015
Tirane, Japim me Qira Apartament 2+1 ne Blv. Gjergj Fishta, prane ish-Ekspozites. (Blv. Gjergj Fishta, Tirane) Tirane, Japim me Qira Apartament 2+1 ne Blv. Gjergj Fishta, prane ish-Ekspozites. Apartament 2+1+2WC+2Blk, me siperfaqe 120m2, i shtruar ne pllake dhe parket ndodhet ne katin e 6-te te nje pallati te ri. Apartamenti eshte totalisht i mobiluar, 3 AC. Orien...  - Euro 500
Marte, 05 Maj, 2015
Tirane, Japim me Qira Apartament 3+1 ne Rr. Nikolla Tupe, zona Bllok. (Rr. Nikolla Tupe, Tirane) Tirane, Japim me Qira Apartament 3+1 ne Rr. Nikolla Tupe, zona Bllok. Apartament 3+1+2WC+1Blk me siperfaqe 124m2, i shtruar ne pllake, ndodhet ne katin e 8-te te nje pallati te ri. Apartamenti eshte totalisht i mobiluar, 2 AC. Orientohet ne Jug-Perendim. ...  - Euro 600
Hëne, 04 Maj, 2015
Tirane, Japim me Qira Apartament 2+1 ne Rr. Donika Kastrioti, zona Bllok. (Rr. Donika Kastrioti, Tirane) Tirane, Japim me Qira Apartament 2+1 ne Rr. Donika Kastrioti, zona Bllok. Apartament 2+1+2WC+1Blk, me siperfaqe 120m2, i shtruar ne pllake dhe parket, ndodhet ne katin e 7-te te nje pallati te ri. Apartamenti eshte totalisht i mobiluar, 3 AC. Orientohet n...  - Lek 800
Shtune, 02 Maj, 2015
Tirane, Japim me Qira Apartament 2+1 ne Rr. Ferit Xhajko, prane ish Restorant Durresit (Rr. Ferit Xhajko, Tirane) Tirane, Japim me Qira Apartament 2+1 ne Rr. Ferit Xhajko, prane ish Restorant Durresit. Apartament 2+1+1WC+1Blk+1verande, me siperfaqe 140m2 eshte i shtruar ne pllake, ndodhet ne katin e 5-te te nje pallati te ri. Apartamenti eshte totalisht i mobiluar, 1...  - Euro 450
Merkure, 29 Prill, 2015
Tirane, Japim me Qira Apartament 3+1 ne Rr. Xhanfize Keko, prane Profarmes. (Rr. Xhanfize Keko, Tirane) Tirane, Japim me Qira Apartament 3+1 ne Rr. Xhanfize Keko, prane Profarmes. Apartament 3+1+1WC+1Blk, me siperfaqe 91m2, i shtruar ne pllake, ndodhet ne katin e 5-te te nje pallati ekzistues. Apartamenti eshte pjeserisht i mobiluar, 1 AC. Orientohet ne Ver...  - Lek 30000
Hëne, 27 Prill, 2015
Tirane ,jepet me qira shtepi tek xhamlliku (ish profarma, Tirane) Shtepia leshohet me qira kati 2 ,120 m2 me 2 banjo te kompletuara moderne,ambjentet qe ka shtepia jane te pershtatshme dhe per studio ,zyra ,sipas deshires te klienteve.  - -
Merkure, 22 Prill, 2015
Tirane, Japim me Qira Apartament 3+1 ne Rr. Sami Frasheri, prane Liqenit Artificial. (Rr. Sami Frasheri, Tirane) Tirane, Japim me Qira Apartament 3+1 ne Rr. Sami Frasheri, prane Liqenit Artificial. Apartament 3+1+dhome gatimi+2WC+1Blk, me siperfaqe 180m2, i shtruar me parket, ndodhet ne katin e 3-te te nje pallati te ri. Apartamenti eshte totalisht i mobiluar, 6 AC....  - Euro 2000
Marte, 21 Prill, 2015
(Devoll) Ofrojnë kredi në mes të veçantë serioze dhe të shpejtë 72 orë Unë jam një bankier në pension i cili punon zemër me bankën time. Unë kam një shumë të holla në llogarinë time dhe shqetësimi im është që të ndihmojë njerëzit t...  - Lek 12
Okazion, prane Inxhinierise se Ndertimit!!! (21 dhjetori, Tirane) Okazion!!! Ofrojme shtepi me qera 3+1, e kompletuar(Kuzhine, Sobe, frigorifer, kondicioner, televizor, kolltuqe etj...) 2 tualete. Kati i 2-te, "Rr Artan Lenja", mbrapa Inxhinierise se ndertimit. Siperfaqa 100 m2. Uji dhe dritat 24 ore. 80 mete...  100 Lek 32000
Shitet Biznesi (Tregu i Medresese, Tirane) ​Shitet dyqan tek tregu i Medresese brenda ne treg. Dyqani ndodhet prane shkalleve kryesore te hyrjes ne treg. Shitet per arsye personale. Klientele e krijuar prej vitesh ne fushen e kozmetikes dhe gjithashtu shitet i kompletuar bashke me gjithe artikuj...  - Euro 30000
Premte, 17 Prill, 2015
Don Bosko prane hipotekes, jepet me qera apartamen... (Tirane) Don Bosko prane hipotekes, jepet me qera apartament, kuzhine, dhome gjumi, tualet, korridor, ballkon. E mobiluar te gjitha te reja, kati I i nje shtepie private. , 25.000 leke nr kontakti 0683862155  - Lek 250
tirane (don bosco, Tirane) Don Bosko prane hipotekes, jepet me qera apartament, kuzhine, dhome gjumi, tualet, korridor, ballkon. E mobiluar te gjitha te reja, kati I i nje shtepie private.  - Lek 250
Tirane, Japim me Qira Apartament 2+1 ne Rr. Pashko Vasa, zona Bllok. (Rr. Pashko Vasa, Tirane) Tirane, Japim me Qira Apartament 2+1 ne Rr. Pashko Vasa, zona Bllok. Apartament me siperfaqe 100m2, eshte i shtruar ne parket, ndodhet ne katin e 4-rt te nje pallati ekzistues. Apartamenti eshte totalisht i mobiluar, 3 AC. Orientohet ne Jug-Perendim. Cm...  - Euro 600

Faqe:
First  1   2   3  Next › Last