Shqiperi / shtëpi e terrene

shtëpi e terrene

Kerkoo
 
Premte, 24 Qershor, 2016
Kontakt Shpk:Shitet Apartament 1+1 tek Rezidenca Libeskind-Magnet.al në afërsi të 21 Dhjetorit. (Rruga Frosina Plaku, Tirane)  - shtëpi e terrene / shes shtëpi Ky apartament 1+1 me nje siperfaqe rreth 59m2 është i mirëorganizuar në një sipërfaqe të rregullt dhe racionale, me orientim nga veriu. Ai është lehtësisht i arritshëm falë afërsisë me hapësirën e shkallës. Si rezultat i formës kompakte...
Kontakt Shpk:Shitet Apartament 2+1 tek Rezidenca Libeskind-Magnet.al në afërsi të 21 Dhjetorit. (Rruga Frosina Plaku, Tirane)  - shtëpi e terrene / shes shtëpi Ky apartament 2+1 me nje siperfaqe rreth 191m2. Ku 104 m2 siperfaqe e pergjithshme dhe 114 m2 tarrace. Prezantimi i parë në të bëhet me një korridor hyrës i cili të con në zonën e ditës tek e cila bashkohen funksionet e ndenjies, gatimit dhe n...
Kontakt Shpk:Shitet Apartament 2+1 tek Rezidenca Libeskind-Magnet.al në afërsi të 21 Dhjetorit. (Rruga Frosina Plaku, Tirane)  - shtëpi e terrene / shes shtëpi Ky apartament 2+1 me nje siperfaqe rreth 191m2. Ku 87 m2 siperfaqe e pergjithshme dhe 103 m2 tarrace. Prezantimi i parë në të bëhet me një korridor hyrës i cili të con në zonën e ditës tek e cila bashkohen funksionet e ndenjies, gatimit dhe ng...
Kontakt Shpk:Shitet Apartament 2+1 tek Rezidenca Libeskind-Magnet.al në afërsi të 21 Dhjetorit. (Rruga Frosina Plaku, Tirane)  - shtëpi e terrene / shes shtëpi Ky apartament 2+1 me nje siperfaqe rreth 101m2. Prezantimi i parë në të bëhet me një korridor hyrës i cili të con në zonën e ditës tek e cila bashkohen funksionet e ndenjies, gatimit dhe ngrënies. Kati 2 Cmimi 799 eur/m2 i diskutueshem
Kontakt Shpk:Shitet Apartament 2+1 tek Rezidenca Libeskind-Magnet.al në afërsi të 21 Dhjetorit. (Rruga Frosina Plaku, Tirane)  - shtëpi e terrene / shes shtëpi Ky apartament 2+1 me nje siperfaqe rreth 101m2. Prezantimi i parë në të bëhet me një korridor hyrës i cili të con në zonën e ditës tek e cila bashkohen funksionet e ndenjies, gatimit dhe ngrënies. Kati 2 Cmimi 799 eur/m2 i diskutueshem çm...
Kontakt Shpk:Shitet Apartament 2+1 tek Rezidenca Libeskind-Magnet.al në afërsi të 21 Dhjetorit. (Rruga Frosina Plaku, Tirane)  - shtëpi e terrene / shes shtëpi Ky apartament 2+1 me nje siperfaqe rreth 94m2. Prezantimi i parë në të bëhet me një korridor hyrës i cili të con në zonën e ditës tek e cila bashkohen funksionet e ndenjies, gatimit dhe ngrënies. Kati 2 Cmimi 799 eur/m2 i diskutueshem
Kontakt Shpk:Shitet Apartament 2+1 tek Rezidenca Libeskind-Magnet.al në afërsi të 21 Dhjetorit. (Rruga Frosina Plaku, Tirane)  - shtëpi e terrene / shes shtëpi Ky apartament 2+1 me nje siperfaqe rreth 93m2. Prezantimi i parë në të bëhet me një korridor hyrës i cili të con në zonën e ditës tek e cila bashkohen funksionet e ndenjies, gatimit dhe ngrënies. Kati 2 Cmimi 799 eur/m2 i diskutueshem
Kontakt Shpk:Shitet Apartament 2+1 tek Rezidenca Libeskind-Magnet.al në afërsi të 21 Dhjetorit. (Rruga Frosina Plaku, Tirane)  - shtëpi e terrene / shes shtëpi Ky apartament 2+1 me nje siperfaqe rreth 92m2. Prezantimi i parë në të bëhet me një korridor hyrës i cili të con në zonën e ditës tek e cila bashkohen funksionet e ndenjies, gatimit dhe ngrënies. Kati 2 Cmimi 799 eur/m2 i diskutueshem
Kontakt Shpk:Shitet Apartament 2+1 tek Rezidenca Libeskind-Magnet.al në afërsi të 21 Dhjetorit. (Rruga Frosina Plaku, Tirane)  - shtëpi e terrene / shes shtëpi Ky apartament 2+1 me nje siperfaqe rreth 89m2. Prezantimi i parë në të bëhet me një korridor hyrës i cili të con në zonën e ditës tek e cila bashkohen funksionet e ndenjies, gatimit dhe ngrënies. Kati 7 Cmimi 799 eur/m2 i diskutueshem
(Tirane)  - shtëpi e terrene / shes shtëpi Ky apartament 2+1 me nje siperfaqe rreth 87m2. Prezantimi i parë në të bëhet me një korridor hyrës i cili të con në zonën e ditës tek e cila bashkohen funksionet e ndenjies, gatimit dhe ngrënies. Kati2 Cmimi 799 eur/m2 i diskutueshem
Kontakt Shpk:Shitet Apartament 2+1 tek Rezidenca Libeskind-Magnet.al në afërsi të 21 Dhjetorit. (Rruga Frosina Plaku, Tirane)  - shtëpi e terrene / shes shtëpi Ky apartament 2+1 është i orientuar sipas drejtimit jug - perëndim, si dhe ka të ndarë zonën e natës nga ajo e ditës. Prezantimi i parë në të bëhet me një korridor hyrës i cili të con në zonën e ditës tek e cila bashkohen funksionet e nd...
Kontakt Shpk:Shitet Apartament 3+1 tek Rezidenca Libeskind-Magnet.al në afërsi të 21 Dhjetorit. (Rruga Frosina Plaku, Tirane)  - shtëpi e terrene / shes shtëpi Ky apartament 3+1 është i orientuar sipas drejtimit jug - lindje, si dhe ka të ndarë zonën e natës nga ajo e ditës. Prezantimi i parë në të bëhet me një korridor hyrës i cili të con në zonën e ditës tek e cila bashkohen funksionet e nde...
Kontakt Shpk:Shitet Apartament 3+1 tek Rezidenca Libeskind-Magnet.al në afërsi të 21 Dhjetorit. (Rruga Frosina Plaku, Tirane)  - shtëpi e terrene / shes shtëpi Ky apartament 3+1 është i orientuar sipas drejtimit jug - lindje, si dhe ka të ndarë zonën e natës nga ajo e ditës. Prezantimi i parë në të bëhet me një korridor hyrës i cili të con në zonën e ditës tek e cila bashkohen funksionet e n...
Kontakt Shpk:Shitet Apartament 3+1 tek Rezidenca Libeskind-Magnet.al në afërsi të 21 Dhjetorit. (Rruga Frosina Plaku, Tirane)  - shtëpi e terrene / shes shtëpi Ky apartament 3+1 është i orientuar sipas drejtimit jug - lindje, si dhe ka të ndarë zonën e natës nga ajo e ditës. Prezantimi i parë në të bëhet me një korridor hyrës i cili të con në zonën e ditës tek e cila bashkohen funksionet e nde...
Kontakt Shpk:Shitet Apartament 3+1 tek Rezidenca Libeskind-Magnet.al në afërsi të 21 Dhjetorit. (Rruga Frosina Plaku, Tirane)  - shtëpi e terrene / shes shtëpi Ky apartament 3+1 është i orientuar sipas drejtimit jug - lindje, si dhe ka të ndarë zonën e natës nga ajo e ditës. Prezantimi i parë në të bëhet me një korridor hyrës i cili të con në zonën e ditës tek e cila bashkohen funksionet e ndenj...
Enjte, 23 Qershor, 2016
Shitet ambient biznesi me sip. prej 300m² (Rruga Qemal Dracini, te Conadi te Dollari, Shkodër)  - shtëpi e terrene / biznese - magazina - zyre Sun Real Estate ju mirepret me 0 komision per bleresi apo qiramarresit. Shitet ambjen biznesi prej 300m² ne qender te Shkodres 10 metra ne krah te supermarket Conad. Ambjenti eshte me te gjitha kushtet dhe eshte i ndertuar kohet e fundit dhe mund te ...
Kontakt Shpk:Shitet Apartament 1+1 tek Rezidenca Libeskind-Magnet.al në afërsi të 21 Dhjetorit. (Rruga Frosina Plaku, Tirane)  - shtëpi e terrene / shes shtëpi Ky apartament 1+1 me nje siperfaqe rreth 59m2 është i mirëorganizuar në një sipërfaqe të rregullt dhe racionale, me orientim nga veriu. Ai është lehtësisht i arritshëm falë afërsisë me hapësirën e shkallës. Si rezultat i formës kompakte ...
Kontakt Shpk:Shitet Apartament 1+1 tek Rezidenca Libeskind-Magnet.al në afërsi të 21 Dhjetorit. (Rruga Frosina Plaku, Tirane)  - shtëpi e terrene / shes shtëpi Ky apartament 1+1 me nje siperfaqe rreth 59m2 është i mirëorganizuar në një sipërfaqe të rregullt dhe racionale, me orientim nga veriu. Ai është lehtësisht i arritshëm falë afërsisë me hapësirën e shkallës. Si rezultat i formës kompakte ...
Kontakt Shpk:Shitet Apartament 1+1 tek Rezidenca Libeskind-Magnet.al në afërsi të 21 Dhjetorit. (Rruga Frosina Plaku, Tirane)  - shtëpi e terrene / shes shtëpi Ky apartament 1+1 me nje siperfaqe rreth 59m2 është i mirëorganizuar në një sipërfaqe të rregullt dhe racionale, me orientim nga veriu. Ai është lehtësisht i arritshëm falë afërsisë me hapësirën e shkallës. Si rezultat i formës kompakt...
Kontakt Shpk:Shitet Apartament 1+1 tek Rezidenca Libeskind-Magnet.al në afërsi të 21 Dhjetorit. (Rruga Frosina Plaku, Tirane)  - shtëpi e terrene / shes shtëpi Ky apartament 1+1 me nje siperfaqe rreth 59m2 është i mirëorganizuar në një sipërfaqe të rregullt dhe racionale, me orientim nga veriu. Ai është lehtësisht i arritshëm falë afërsisë me hapësirën e shkallës. Si rezultat i formës kompakte ...
Ky apartament 1+1 me nje siperfaqe rreth 59m2 ësh... (Tirane)  - shtëpi e terrene / shes shtëpi Ky apartament 1+1 me nje siperfaqe rreth 59m2 është i mirëorganizuar në një sipërfaqe të rregullt dhe racionale, me orientim nga veriu. Ai është lehtësisht i arritshëm falë afërsisë me hapësirën e shkallës. Si rezultat i formës kompakte ...
Kontakt Shpk:Shitet Apartament 3+1 tek Rezidenca Libeskind-Magnet.al në afërsi të 21 Dhjetorit. (Rruga Frosina Plaku, Tirane)  - shtëpi e terrene / shes shtëpi Apartament 3+1 me sipërfaqe prej 131m². Organizimi racional mundëson hapësira funksionale me ajrim natyral dhe ndricim te bollshem. Llozhat kane gjithmonë gjelberim i cili shkrihet me gjelbërimin e kompleksit. Kati 3 Orientimi Jug-Perendim C...
Kontakt Shpk:Shitet Apartament 2+1 tek Rezidenca Libeskind-Magnet.al në afërsi të 21 Dhjetorit. (Rruga Frosina Plaku, Tirane)  - shtëpi e terrene / shes shtëpi Apartament 2+1 me sipërfaqe prej 110m². Organizimi racional mundëson hapësira funksionale me ajrim natyral dhe ndricim te bollshem. Llozhat kane gjithmonë gjelberim i cili shkrihet me gjelbërimin e kompleksit. Kati 7 Orientimi Jug-Perendim Cmi...
Kontakt Shpk:Shitet Apartament 2+1 tek Rezidenca Libeskind-Magnet.al në afërsi të 21 Dhjetorit. (Rruga Frosina Plaku, Tirane)  - shtëpi e terrene / shes shtëpi Apartament 2+1 me sipërfaqe prej 110m². Organizimi racional mundëson hapësira funksionale me ajrim natyral dhe ndricim te bollshem. Llozhat kane gjithmonë gjelberim i cili shkrihet me gjelbërimin e kompleksit. Kati 6 Orientimi Jug-Perendim Cmimi...
Kontakt Shpk:Shitet Apartament 2+1 tek Rezidenca Libeskind-Magnet.al në afërsi të 21 Dhjetorit. (Rruga Frosina Plaku, Tirane)  - shtëpi e terrene / shes shtëpi Apartament 2+1 me sipërfaqe prej 104m². Organizimi racional mundëson hapësira funksionale me ajrim natyral dhe ndricim te bollshem. Llozhat kane gjithmonë gjelberim i cili shkrihet me gjelbërimin e kompleksit. Kati 2 Orientimi Jug-Lindje Cmimi 7...